facebook-pixel
Microbuze-de-8-1-locuri-de-inchiriat-in-Bucuresti

Microbuze de 8+1 locuri de inchiriat in Bucuresti

Cele mai frumoase sunt calatoriile cu prietenii si cu familia. RINCARS RENT A CAR va pune la dispozitie Microbuze de transport persoane, cu 8+1 locuri, de inchiriat in Bucuresti.

Suntem o firma de inchirieri masini si am fi foarte fericiti sa colaboram. Am putea spune ca serviciile noastre sunt ireprosabile, dupa cum ne spun cei care apeleaza la noi. Insa o sa fim modesti si o sa spunem doar atat: facem tot posibilul ca munca noastra sa fie de calitate.

Inchiriem Microbuze de 8+1 locuri

Avem in parcul auto pana in acest moment, mai multe microbuze de inchiriat, cu cutie automata sau manuala, cu spatiu de bagaje generos si cu toate service-urile si mentenantele tehnice la zi. Cele doua modele pe care le inchiriem sunt: Opel Vivaro si Renault Traffic. Microbuzele sunt foarte usor de condus, soferul trebuie sa aiba permis de conducere categoria B si sunt si economice.

Drumurile lungi vor fi o placere
In cazul in care aveti nevoie de spatiu pentru bagaje si sunteti mai multe persoane, va recomandam sa inchiriati un microbuz. Veti calatori in confort, veti avea suficient loc fiecare si nu veti avea absolut nici o grija. Microbuzele de 8+1 locuri au asigurare Full Casco, beneficiaza de Asistenta Rutiera Internationala si sunt modele noi, cu toate dotarile necesare.

Suntem atenti la detalii
Cand am dat startul acestei afaceri de inchirieri Microbuze de 8+1 locuri, ne-am hotarat sa fim atenti la detalii si sa alegem cele mai bune masini, modele noi, care sa fie foarte usor de condus si totodata economice ca si consum de carburant. Microbuzele RINCARS RENT A CAR sunt echipate cu cauciucuri de iarna in sezonul rece si cu cauciucuri de vara, in sezonul cald. Taxa de drum (ROVINIETA) este inclusa in pret si in cazul unei defectiuni tehnice, va oferim o masina de schimb.

Clientii ne recomanda

Pana acum am inchiriat microbuze la foarte multi clienti, in special din strainatate, familii numeroase, cu multe bagaje, dar si pentru firme care si-au dus angajatii in calatorii de afaceri sau in team building. Astfel, am primit recomandari foarte frumoase si ne bucuram sa fim un partener de drum de incredere!

RINCARS RENT A CAR inchiriaza de asemenea si masini din alte categorii:
- economice;
- compacte;
- sedan;
- break;
- SUV;
- VAN (Microbuze de 8+1 locuri);
- Monovolum (masini de 7 locuri);

La noi puteti gasi masina perfecta pentru inchiriat!
Asteptam cu mare drag sa colaboram!

In plus, vei beneficia de o varietate de oferte speciale marca RINCARS.

Inchirieri Microbuze de 8+1 locuri Bucuresti
RINCARS RENT A CAR

Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro