facebook-pixel
servicii-inchirieri-auto-pentru-companii-romania

Servicii de Inchirieri auto pentru companii

RINCARS ofera servicii de inchirieri auto si pentru companii, acolo unde timpul este, din nou, cel mai important. Din start, scapi de grija administrarii flotei proprii de autoturisme. Ca antreprenor, nu iti mai bati capul cu plata taxelor, a asigurarilor, a dosarelor in caz de dauna, sau inlocuirea masinii daca aceasta nu mai este deplasabila. In plus beneficiezi de suport tehnic gratuit. In acest fel, activitatea zilnica devine mai usoara, pentru ca nu mai ai grija transportului. Vei avea timp mai mult pentru tine si pentru interesele companiei, deoarece castigi ore pretioase prin eliminarea birocratiei.

Chiria lunara, in care sunt incluse asigurarile (full Casco, RCA) si toate taxele, este fixa si, cel mai important pentru companii, aceasta este deductibila integral, ceea ce nu se intampla in cazul leasing-ului auto sau a creditului.

Flota de autoturisme pe care v-o punem la dispozitie este variata. Vine in intampinarea clientilor cu o gama variata.  De la Citroen C3, Ford Fiesta, Reanult Megane sau Clio, Peugeot, sau Skoda Fabia, pana la Volkswagen Touran cu cinci locuri, Renault Scenic, Dacia Duster sau Opel Vivaro (gasiti lista completa a masinilor aici https://www.rincars.ro/masini.html ). Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat, asigurare full CASCO , toate taxele de drum platite, anvelope specifice sezonului si spatiu pentru bagaje.  In plus, RINCARS nu percepe niciun avans, indiferent de masina sau numarul de masini pe care il inchiriezi, asa cum se intampla in cazul companiilor de leasing. Pentru orice tip de bussines pe care il aveti sau pe care va ganditi sa il dezvoltati, masinile pe care noi vi le punem la dispozitie, rapide si rezistente la uzul zilnic, va vor ajuta sa cresteti exponential succesul afacerii.

Oferim numeroase avantaje persoanelor care inchiriaza pe termen lung. Este vorba de cel mai mic pret, pentru minimum 30 de zile si confort garantat. Daca alegi sa pleci din tara, trebuie sa stii ca iti asiguram asistenta rutiera gratuita, plus masina de schimb, in cazul in care defectiunea tehnica impiedica deplasarea autoturismului pe roti.

De asemenea, pentru confortul si siguranta dumneavoastra, RINCARS va pune la dipozitie un serviciu telefonic NON STOP de asistenta rutiera si consultanta.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro