facebook-pixel
CARS-FOR-RENT-BUCHAREST-HENRI-COANDA-AIRPORT

Inchirieri Masini pe Termen Lung in Bucuresti Romania

Inchirieri Masini pe Termen Lung in Romania - Bucuresti


Bine ai venit pe site-ul RINCARS pentru inchirieri auto Bucuresti. Suntem una dintre firmele de Rent a Car din Bucuresti, ce inchiriaza masini pe termen lung, la preturi convenabile si cu o multitudine de avantaje.

De ce sa inchiriezi o masina pe termen lung de la RINCARS?

Este foarte simplu de inteles. O masina inchiriata este mai sigura si mai eficienta. Nu ii duci grija la fel de mult ca si cum ar fi masina personala, nu este nevoie sa platesti taxele de drum deoarece sunt incluse in pret si mai mult de atat, in cazul in care apare o defectiune, primesti o masina de schimb GRATUIT.

Ce masini se pot inchiria de la RINCARS?
In parcul auto de Rent a Car de la RINCARS, gasesti masini de toate tipurile. De la masini mici de oras, pana la masini de 7 locuri si chiar microbuze de 8+1 (9 locuri). Preturile sunt foarte bune si masinile intr-o stare exceptionala.

Cum sa inchiriezi o masina daca vii in Bucuresti?
Echipa de Rent a Car RINCARS Bucuresti iti sta la dispozitie NON STOP cu informatii despre inchirierea de masini. Cel mai simplu ar fi sa intri pe site-ul nostru: www.rincars.ro, sa alegi masina pe care o doresti, sa trimiti rezervarea si sa astepti sa te contactam.

Daca te grabesti, iti punem la dispozitie doua numere de telefon: +4 0727 123 496 si +4 0765 515 955 (inclusiv whatsapp), unde ne poti contacta NON STOP, sa ne ceri o masina de inchiriat.

Suntem o firma de Rent a Car foarte organizata, ne respectam clientii si primim foarte multe recomandari. Peste 95% din fostii clienti revin la noi si inchiriaza o masina si a doua si a treia oara, deoarece au fost multumiti de serviciile noastre de inchirieri auto.

Ce inseamna sa inchiriezi o masina pe termen lung?
De cele mai multe ori, ne referim la inchirieri auto pe termen lung atunci cand masina o inchiriati pentru o perioada mai mare de 30 de zile. Preturile sunt cele mai mici, iar dumneavoastra beneficiati de toate avantajele oferite de Rent a Car RINCARS. Oferim in mod gratuit:
- scaun pentru copil;
- asigurare Full Casco;
- taxe de drum;
- masina echipata cu cauciucuri de iarna;
- sofer aditional;
- preluare si predare de la Aeroportul Otopeni sau de unde aveti nevoie;

Asteptam cu mare drag sa ne contactati!
Echipa de inchirieri Masini pe Termen Lung Bucuresti

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro