facebook-pixel

Cauti inchirieri auto fara garantie? Vino la Rincars si bucura-te de cele mai bune servicii!

In ziua de astazi, stim cu totii ca masinile nu mai sunt de mult un capriciu. Ele au ajuns o necesitate, mai ales in conditiile in care transportul in comun nu este eficient sau in zonele in care lipseste. Daca locuiti in Bucuresti sau in judetul Ilfov, stiti ca in unele cazuri, masina este singura cale pentru a ajunge in locul dorit, daca nu vreti sa asteptati chiar si o ora un microbuz care poate nici nu mai circula dupa o anumita ora. Iar pana se va dezvolta suficient infrastructura, masina personala va ramane principalul mijloc de transport astfel incat sa va puteti bucura si de locuinta mult dorita, amplasata in afara orasului, dar si de oras.

Iar pentru situatiile in care va doriti sa utilizati o masina, insa din diferite motive nu aveti una, cel mai simplu este sa apelati la serviciile de inchirieri auto din Bucuresti. De exemplu, daca vreti sa va mutati intr-o anumita zona unde veti fi dependenti de masina si vreti sa stiti daca merita sau nu si totusi nu detineti momentan o masina, aveti posibilitatea de a inchiria un autoturism si de a face simulari de traseu.

Contrar asteptarilor, serviciile de inchirieri auto nu sunt atat de scumpe pe cat par. Pot parea scumpe din cauza garantiei pe care o percepe fiecare firma de inchirieri auto, insa la Rincars va oferim posibilitatea de a beneficia de inchirieri auto fata garantie. Este foarte simplu si suntem convinsi ca o sa fie pe placul vostru serviciile pe care vi le oferim, la fel ca si masinile pe care le puteti inchiria.

In primul rand, trebuie sa stiti ca garantia se percepe pentru a proteja firma de inchirieri auto de diferite pagube. Nu intotdeauna aratam si partile mai putin neplacute si riscurile pe care ni le asumam in momentul in care inchiriem masini. In majoritatea cazurilor, masinile sunt inapoiate in stare foarte buna si ne-am dori ca toti clientii sa fie la fel de atenti cu masinile. Insa, sunt si cazuri in care clientii deterioreaza in mod intentionat masinile ori le abandoneaza prin alte orase, chiar stricate sau accidentate. Si pentru toate aceste cazuri, trebuie sa ne luam masuri de precautie constand in acea garantie. Bineinteles, daca totul este in regula, garantia se va inapoia in momentul in care inapoiati masina.

Si poate va intrebati acum care este alternativa in cazul in care nu vreti sa platiti garantie sau din diferite motive nu puteti. Ei bine, va oferim sansa de a inchiria masina dorita platind doar o taxa ce reprezinta asigurarea aferenta numarului de zile de inchiriere. Pentru mai multe detalii despre ce reprezinta aceasta taxa si cum puteti beneficia de a in loc sa platiti garantie, va rugam sa ne contactati oricand la unul dintre numerele afisate pe site, printr-un mesaj sau un email. Va raspundem cu drag la orice nelamurire ati avea.

Asadar, data viitoare cand veti avea nevoie de inchirieri auto fara garantie, va recomandam sa apelati cu incredere al Rincars. Va oferim cele mai bune servicii si masini in cele mai bune conditii.