facebook-pixel

Inchirieri Auto fara Garantie

Inchirieri Auto fara garantie

Cautati inchirieri auto fara garantie? Iti explicam in urmatoarele randuri ce inseamna sa inchiriezi o masina cu sau fara garantie, ce riscuri implica si de ce este bine sa inchiriezi doar de la firme care iti cer o garantie (depozit) cat de mic.

De exemplu, la RINCARS garantiile pornesc de la 50 de euro si ajung pana la 500 de euro in cazul microbuzelor cu 8+1 locuri. Noi oferim doua tipuri de asigurari, cea mai preferata fiind asigurarea completa FULL Casco. Doar in acest caz fiind valabila o asigurare de 50 de euro, care se opreste doar in cazul in care vei pierde cheile sau actele masinii.

De ce se plateste garantia la inchirieri auto?

Este posibil ca tu sa fii o persoana corecta si foarte precauta, insa ne confruntam frecvent cu situatii uneori de neimaginat, cum ar fi:
- masini incredibil de murdare (atat la interior cat si la exterior);
- masini care vin fara combustibil;
- masini lovite (partial sau dauna totala);
- masini cu elemente de caroserie lipsa (fara oglinzi, cu projector spart, fara vreun geam);
- masini cu elemente de interior distruse (scaune rupte, panouri de bord arse cu tigara, volane roase de catei);

Si situatiile pot continua. Sunt foarte putine, insa din cauza acestor experiente neplacute din trecut, suntem obligati moral sa oprim garantie, pentru a ne pune afacerea in siguranta.

Este de neconceput sa aduci o masina inchiriata intr-o conditie dezastruoasa. Avem cazuri cand familii, cu copii, murdaresc masinile in asa mod incat pierdem uneori si 2 zile in a curata masina.

Nu stim daca tine de educatie sau de un obicei pe care il au aceste persoane, insa sa stiti ca viata noastra a celor care ne ocupa de servicii de RENT A CAR, nu este atat de simpla pe cat pare.

RINCARS Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto fara garantie, insa doar in cazul in care se plateste acea asigurare FULL Casco, prin care tu ca si sofer, esti despagubit in totalitate in cazul unui accident rutier, furt al autoturismului sau orice alta problema care ar putea aparea pe traseu.

Suntem revoltati de multe ori pentru felul in care ne sunt aduse masinile si cam de fiecare data de oameni la care nu ne-am fi asteptat.

Din acest motiv firmele de RENT A CAR cer garantie! Fiindca exista soferi iresponsabili, care nu sunt constienti ca masina inchiriata este la fel ca masina lor personala si ar trebui sa o ingrijeasca cel putin la fel de bine.

Acestea fiind spuse, consideram ca v-am convins de cateva motive pentru care noi NU oferim: inchirieri auto fara garantie!

Toate masinile oferite în lista de inchirieri auto Bucuresti sunt fabricate dupa anul 2014, avem masini inclusiv din anul 2018.

Va multumim tuturor pentru faptul ca alegeti RINCARS si va dorim tot binele din lume! Pupici si spor in tot ceea ce faceti!

RINCARS Rent a Car
Inchirieri Auto fara garantie

Tel: +4 0727 123 496
Tel: +4 0765 515 955
e-mail: office@rincars.ro
www.rincars.ro

------------------------------------------

probabil ati cautat: inchirieri auto fara garantie, garantie inchirieri auto, masini de inchiriat fara garantie, inchirieri masini bucuresti fara garantie, inchirieri auto otopeni fara garantie, firma rent a car fara garantie, masini de inchiriat cu garantie mica, inchirieri masini garantie 100 de euro, masini de inchiriat cu garantie 50 de euro