facebook-pixel

Ai nevoie de o masina cu 7 locuri de inchiriat? Alege o masina de inchiriat de la Rincars!


In ziua de astazi, din cauza traficului din marile orase si din cauza lipsei spatiilor de parcare, ar trebui sa optam pentru masini mici, masini care consuma putin si care sunt foarte usor de intretinut. Insa, avem nevoie si de masini pentru deplasarea in afara orasului, de obicei in vacante, masini cu un portbagaj incapator si poate chiar si masini cu un numar mai mare de locuri. Stim ca nu este deloc avantajos sa detineti doua masini, in conditiile in care pe una dintre ele ati folosi-o doar de doua-trei ori pe an.

Ce puteti face in schimb? Sa apelati la o firma de Rent a Car Bucuresti care sa va ofere cele mai bune masini cu 7 locuri de inchiriat. Astfel, veti plati un pret corect si o sa va bucurati in voie de masina inchiriata, oricand aveti nevoie.

Masinile cu 7 locuri de inchiriat sunt ideale pentru familii sau daca vreti sa mergeti in vacanta cu prietenii si nu ar fi avantajos sa folositi doua masini. O masina de inchiriat cu 7 locuri are numeroase avantaje. In primul rand, daca nu ati alege o astfel de masina si ati calatori cu trenul, costurile ar fi mult mai mari, daca ne gandim ca pe distante mai mari, pretul unui bilet doar dus costa in medie 100 lei/persoana. Iar conditiile nici nu se compara, pentru ca daca veti alege o masina, o sa aveti posibilitatea de a opri cand vreti, unde vreti, de a schimba drumul in orice moment. Si sa nu mai discutam de confort si de atmosfera. Plus ca puteti ajunge oriunde doriti, spre deosebire de tren sau autocar, care au trasee fixe.

Rincars va pune la dispozitie urmatoarele masini cu 7 locuri de inchiriat:
- Renault Scenic 7 locuri Cutie Manuala
- Dacia Logdy 7 locuri Cutie Manuala.

Iar preturile sunt exceptionale, la fel ca si dotarile pe care vi le oferim in mod gratuit:

- Asigurare geamuri si anvelope

- Preluare de la Aeroport
- Kilometri nelimitati
- TVA inclus
- Taxa de drum inclusa
- Anvelope de iarna
- posibilitatea de anulare gratuita
- daca doriti, puteti opta si pentru optiunea de sofer suplimentar, gratuit.

Ca dotari suplimentare, puteti plati pentru:
- scaun bebelus
- scaun copil
- sistem navigatie.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de o masina cu 7 locuri de inchiriat, este sa intrati pe site si sa o rezervati pe cea care vi se potriveste cel mai bine. Este simplu si rapid!
In plus, exista posibilitatea de a inchiria masina si pe termen lung, pentru minim 30 de zile. In acest caz, veti beneficia de cel mai mic pret, pentru a va bucura de masina fara alte griji.
De mentionat ca Rincars va aduce masina la orice adresa din Bucuresti, cand doriti, pentru ca totul sa fie confortabil pentru voi.
Asadar, cand aveti nevoie de o masina foarte buna, o masina cu 7 locuri de inchiriat, apelati la servicii de Rent a Car Bucuresti de la Rincars.