facebook-pixel

De ce sa alegi inchirieri auto Bucuresti si inchirieri auto Otopeni fara garantie?


Inchirieri auto Bucuresti fara garantie? Acum se poate! Stim ca va doriti un raport cat mai bun calitate-pret si ca de cele mai multe ori, vreti sa faceti si economie. La fel se intampla si daca inchiriati o masina, indiferent de perioada: cautati cele mai bune oferte si alegeti ce vi se potriveste. Insa, tineti cont ca pe langa pretul efectiv de inchiriere al masinii, va trebui sa achitati si o garantie, in functie de modelul masinii. Garantia incepe de la 250 de euro si poate ajunge pana la 1000 euro (pentru microbuze de exemplu).
De ce se percepe aceasta garantie pentru inchirieri auto Bucuresti si inchirieri auto Otopeni? Pentru ca neprevazutul apare exact cand va asteptati mai putin. Ne asteptam ca toti clientii Rincars sa fie corecti si sa aiba grija de masini, insa unele situatii nu pot fi controlate. Astfel, dupa ce primim masinile inapoi, ni se intampla sa constatam anumite pagube, cum ar fi:
- foarte multa murdarie (interior si exterior) care se curata extrem de greu, uneori chiar si in doua zile
- masini fara combustibil
- masini lovite sau chiar distruse complet (dauna totala)
- caroserie cu elemente lipsa sau stricate (geamuri/parbriz sparte, proiectoare sparte, oglinzi sparte sau smulse)
- elemente din interiorul masinii distruse (arsuri de tigara, chiar si scaune rupte si multe altele).
Pentru a ne proteja afacerea, percepem aceasta garantie care o sa va fie inapoiata in cazul in care nu constatam nici o problema a masinii. Majoritatea clientilor nostri primesc garantia inapoi, fara probleme.
Insa, daca nu doriti sa platiti garantie pentru inchirieri auto ieftine Bucuresti si inchirieri auto ieftine Otopeni, la Rincars va oferim alta varianta: veti plati o mica asigurare pentru fiecare zi de inchiriere. Aceasta se numeste ,,Asigurarea cu Risc 0 (full casco)” si o sa va scuteasca de costuri suplimentare in cazul unor avarii sau daune accidentale.
Practic, daca NU aveti intentia sa deteriorati vehiculul cu buna-stiinta, aceasta asigurare o sa vi se potriveasca perfect. Aceasta asigurare are un tarif prestabilit in functie de autoturismul pe care il veti inchiria si in functie de perioada de inchiriere.
Inca o data repetam ca aceasta asigurare NU acopera daunele produse cu rea intentie si utilizarea necorespunzatoare a autovechiculului. De asemenea, asigurarea nu acopera nici urmatoarele:
- pierderea actelor sau a cheilor
- curatenia masinii in cazul in care este incredibil de murdara (nu ne referim la folosirea obisnuita)
- asistenta rutiera si alte servicii neautorizate de Rincars.
Asadar, de ce sa alegeti inchirieri auto Bucuresti fara garantie si inchirieri auto Otopeni fara garantie? Pentru a plati mai putin in cazul in care sunteti siguri ca nu veti deteriora autovehiculul intentionat. Ne bucuram de fiecare data cand clientii nostri aleg acest tip de inchiriere auto fara garantie si ne inapoiaza masinile in stare perfecta. Acest lucru ne permite sa ne focusam pe lucrurile care conteaza cu adevarat, pentru a va oferi cele mai bune servicii si masini.
Ce spuneti? Veti alege inchirieri auto fara garantie de la Rincars cand veti avea nevoie de o masina