facebook-pixel
inchirieri-masini-de-ocazie

Inchirieri masini de ocazie

RINCARS, una dintre cele mai cunoscute companii de inchirieri auto, recunoscuta si internatiomnal prin serviciile premium pe care le-a oferit clientilor atat din Romania, cat si din Italia, Germania, Anglia, sau Elvetia, vine in slujba clientilor cu servicii de inalta calitate si o flota compusa din autoturisme modele de ultima generatie.

Pentru ocaziile speciale din viata ta, fie ca vorbim de o nunta, logodna, zi de nastere, asigurarea transportului unei delegatii importante, sau sarbatorirea majoratului in creierii muntilor, RINCARS te ajuta sa le faci de neuitat, punandu-ti la dispozitie cele mai bune masini, la preturi avantajoase, in care sa te simti in siguranta si scapat de orice grija. De fapt, iti mai ramane una, aceea de a face din acea zi, cea mai frumoasa din viata ta. Asta depinde doar de tine!

Cu doar 17 euro/zi, poti inchiria VW Polo, Renault Megane 3, Ford Focus sau Opel Astra j. De la 18 euro/zi, Renault Fluence, Skoda Octavia SW, Peugeot 308 SW, sau Renault Megane SW. Pentru transport de persoane, RINCARS inchiriaza si microbuze cu 9 locuri, Opel Vivaro si Renault Traffic, pornind de la 30 euro/zi, sau 10 euro/zi pentru masinile cu 7 locuri.

Asa cum spuneam si mai sus, serviciul de inchiriere pentru companii, pus la dispozitie de RINCARS, te scapa de stres, griji si alte nevoi. Asta, pentru ca masinile sunt dotate cu aer conditionat, asigurare full CASCO, toate taxele de drum sunt platite, anvelopele sunt specifice fiecarui sezon si masinile au spatiu pentru bagaje.

RINCARS vine cu o gama variata de autoturisme pe care le pune la dispozitia clientilor, cu toate dotarile necesare la preturi si discount-uri fara concurenta. De la Citroen, Ford Fiesta, Reanult Megane sau Peugeot, pana la Volkswagen Touran cu cinci locuri, Renault Scenic, Dacia Duster sau Opel Vivaro (gasiti lista completa a masinilor aici https://www.rincars.ro/ro/masini.html ) va sunt puse la dispozitie pentru un confort sporit.

In plus, oferim numeroase avantaje persoanelor care inchiriaza pe termen lung. Este vorba de cel mai mic pret, pentru minimum 30 de zile si confort garantat. Daca alegi sa pleci din tara, trebuie sa stii ca iti asiguram asistenta rutiera gratuita, plus masina de schimb, in cazul in care defectiunea tehnica impiedica deplasarea autoturismului pe roti.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro