facebook-pixel

De ce e luna Noiembrie cea mai bună pentru călătorii?

Locuiești în străinătate și nu ai reușit să ajungi anul acesta în România nici măcar o dată? Atunci luna noiembrie este perfectă pentru a-ți programa o călătorie.

De ce tocmai în noiembrie? În această lună vremea este mai degrabă mohorâtă și nu sunt sărbători semnificative. Toată lumea așteaptă Crăciunul și anul nou.

Asta înseamnă că cererea în domeniul turismului a scăzut drastic.

Nu vom face acum vreo lecție de economie, dar în momentul în care cererea scade, oferta se adaptează la condițiile pieței. În alte cuvinte, scad prețurile.

Cele mai bune prețuri la zborurile către Henri Coandă Otopeni sunt în noiembrie

Costul poate reprezenta cel mai mare obstacol în realizarea unei vizite în România. Prețul biletului de avion, cazarea (dacă este cazul), mâncarea și costul pregătirilor se adună făcându-te să amâni orice inițiativă. Iar acum că toate prețurile au crescut peste tot, să găsești bugetul pentru așa o activitate devine și mai greu.

Dar în luna noiembrie toate prețurile scad.

Aruncă o privire pe siteul WizzAir și ai să găsești bilete cu zboruri din Italia, de la Milano Bergamo - Henri Coandă Otopeni, chiar și de la 10 Euro, la mijlocul lunii Noiembrie.

De la Roma, la fel, găsești prețuri chiar și de 13 Euro la zborurile spre București.

În luna noiembrie prețurile la zboruri nu sunt scăzute doar în Italia. Prețurile la zborurile din Paris sunt scăzute de asemenea (începând de la 15 Euro), Madrid ( de la 20 Euro), chiar și Hamburg (de la 18 Euro).

Și partea cea mai bună e că nu vei avea nici parte de aglomerația de sezon.

Zboruri ieftine și prețuri bune la închirierile de mașini

Ofertele foarte bune la zborurile cu avionul către București sunt însoțite și de prețuri speciale la închirierile de mașini. La Rincars găsești prețuri reduse cu 25% și oferte speciale, surprinzătoare.

Poți alege dintr-o gamă variată de mașini atât manuale cât și automate:

Este foarte simplu sa închiriezi o mașină. Doar intri pe site, selectezi perioada și alegi mașina care ți se potrivește, selectezi dotările suplimentare (dacă este cazul) și în final completezi datele de rezervare și trimiți. 

Iar dacă plănuiești să stai o perioadă îndelungată, poți închiria o mașină pe termen lung (peste 30 de zile) fără nicio problemă. Mai mult, la închirierile pe termen lung, prețul este mult mai redus.

De ce să cheltui banii pe taxiuri și să aștepți minute în șir pentru o mașina când te-ai putea urca direct la volan și să pleci unde ai nevoie?! 

Timpul este esențial în ziua de astăzi și uneori chiar si cinci minute fac diferența. Iar in zilele ploioase, nu prea ai șanse să găsești o mașină disponibilă. Așa că serviciile de Rent a Car Bucuresti sunt exact ce ai nevoie.  

Închiriază o mașină cu Rincars în luna Noiembrie

Cu Rincars poți să-ți planifici itinerariul după buget și să fii cât ai nevoie de eficient. Mașinile noastre sunt noi, echipate și bine întreținute, în așa fel încât tu să îți poți face treaba și să te deplasezi unde ai nevoie după bunul plac.

Cu Rincars poți închiria o mașină în stare tehnică perfectă, pe care o poți ridica direct de la Aeroportul București Otopeni.

Beneficiile suplimentare includ:

  • taxa de drum
  • anulare gratuită
  • Anvelope de sezon gratuite
  • scaun pentru copii gratuit 

RINCARS Rent a car București este o companie din domeniul închirierilor auto în București și oferă servicii de închirieri auto la cele mai atractive prețuri. Compania este un furnizor activ de servicii de închirieri auto de 10 ani, derulând o afacere de succes cu care clienții sunt foarte mulțumiți și recomandă serviciile prietenilor și cunoscuților.