facebook-pixel

Este simplu si rapid sa alegi inchirieri auto Bucuresti fara garantie si inchirieri auto Aeroport Otopeni fara garantie!


De cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti nevoie de masina personala si sa nu o puteti folosi din diferite motive? Cel mai adesea, probabil nu o puteati folosi pentru ca era in service. In momentele acelea, ati fi putut folosi transportul in comun, insa ce faceti daca nu exista o linie de transport cat de cat apropiata de locul unde vreti sa ajungeti? Bineinteles ca puteti lua si un taxi, insa intr-un oras ca Bucurestiul, o cursa costa in medie 30 lei. Si nu doar distanta este ,,de vina” ci stationarile la semafoare sau in intersectii blocate.
Ce puteti face in aceste situatii si nu numai? In cazul in care aveti nevoie urgenta de o masina pentru a evita situatiile neplacute in care nu gasiti un taxi, puteti apela la servicii de inchirieri auto Bucuresti. Si va mai spunem ceva: puteti chiar contracta servicii de inchirieri auto Bucuresti fara garantie si inchirieri auto Aeroport Otopeni fara garantie.
Probabil asa cum stiti, nu toate firmele acorda inchirieri auto fara garantie, insa la Rincars o sa gasiti exact ceea ce aveti nevoie. Inainte de a va explica modul in care puteti inchiria o masina fara garantie, o sa va explicam pe scurt de ce se solicita aceasta garantie.
Accidentele si incidentele auto pot aparea oricand, asa ca firmele de inchirieri auto vor sa isi protejeze cat mai bine parcul auto. De aceea, in momentul in care inchiriati o masina, o sa vi se opreasca o anumita suma drept garantie. Daca in momentul in care veti inapoia masina, aceasta va fi in stare foarte buna, o sa primiti garantia inapoi. Aceasta taxa acopera diferite pagube ce pot aparea, facute in mod intentionat sau neintentionat. Sunt cazuri de masini foarte murdare, masini cu tapiseria rupta, arsa cu tigara, elemente ale bordului desprinse, masini ,,abandonate” poate la sute de kilometri distanta de locul de predare si lista poate continua. Sa nu mai spunem despre accidente minore sau chiar dauna totala.
De aceea, garantia este cea care acopera toate aceste incidente si care protejeaza firmele de inchirieri auto. Dar, vestea cea buna abia acum vine: daca vreti sa nu platiti aceasta garantie, din diferite motive, puteti contracta servicii de inchirieri auto fara garantie achitand o mica suma, practic asigurarea pe zilele pe care veti inchiria masina. Daca nu veti strica masina in mod intentionat si daca de obicei conduceti prudent, existant mici sanse sa accidententati masina din cauza voastra, aceasta asigurare o sa vi se potriveasca la fix.
Asadar, daca aveti nevoie de servicii de inchirieri auto Bucuresti fara garantie si inchirieri auto Aeroport Otopeni fara garantie, puteti apela cu incredere la Rincars. Va oferim cele mai bune preturi, masini in stare excelenta si o serie de servicii suplimentare de nerefuzat (unele gratuite, unele cu o taxa extrem de mica). Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa stabilim impreuna serviciile de inchirieri auto fara garantie ce vi se potrivesc cel mai bine!