facebook-pixel
Rent a car Bucharest Otopeni - Atomatic Car

Închirieri Mașini București Aeroport Otopeni - Închirieri Mașini Automate București

De-a lungul timpului, am văzut cât de important este să putem oferi serviciul de închiriere a mașinilor automate clienților noștri care caută închirieri auto de încredere în Aeroportul București Otopeni.

Și asta nu din cauza unui motiv de precum „unii oameni nu știu să conducă”.

Motivul principal pentru care am început să oferim mai multe mașini automate pentru închiriere este că sunt mai relaxante de condus decât mașinile manuale. Și întrucât unii oameni își doresc doar să se relaxeze în timp ce fac o călătorie în România, a nu-ți face griji cu privire la ambreiaj poate îmbunătăți considerabil experiența de condus.

Pe lângă asta, în ultima perioadă, popularitatea mașinilor automate a crescut și în Europa. Așadar, dacă obișnuiți să conduci zilnic o mașină automată, vă doriți desigur să închiriezi același tip de mașină atunci când veți veni în România.

Prin urmare, la Rincars Rent a Car, am luat măsuri să includem în oferta noastră de închiriere auto București Aeroport Otopeni următoarele mașini:

Închiriere mașini cu transmisie automata București Aeroport Otopeni

La Rincars, oferim închirieri auto ieftine în București și pentru mașini cu transmisie automată. Prețul este, desigur, calculat în funcție de perioada de timp pentru care decideți să închiriați și cererea generală. Desigur, cu cât aveți nevoie de mașină mai mult, cu atât prețul va fi mai mic.

Puteți face o rezervare fără a depune un avans. După ce faceți o rezervare, unul dintre consultanții noștri vă va contacta pentru a stabili detaliile și a se asigura că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite.

Pe lângă politica de rezervări fără avans și consultația gratuită, atunci când închiriați o mașină cu transmisie automată de la Rincars, aveți la dispoziție și următoarele beneficii:

  • mașini cu aer condiționat
  • taxa de drum inclusă
  • anularea gratuită
  • anvelope de sezon gratuit

În plus, dacă călătoriți cu copiii dvs., vă putem oferi un scaun pentru bebeluși sau un Scaun Auto pentru copii fără taxă suplimentară.

Preluarea, predarea și alte recomandări

La Rincars, facem tot posibilul să ne asigurăm că vă puteți deplasa fără probleme prin București și prin România. Așadar, afacerea noastră se bazează pe aducerea mașinii acolo unde aveți nevoie. Prin urmare, punctul de preluare poate fi chiar la Aeroportul Otopeni. Și puteți alege, de asemenea, să predați mașina tot la aeroport.

Odată ce închiriați o mașină de la noi, nu e nevoie să vă limitați să o folosiți doar în București. Dacă obiectivul de călătorie este să mergeți undeva în România și aveți nevoie de o mașină pentru a face acest lucru, puteți apela la serviciile noastre de închiriere auto.

De asemenea, puteți chiar să conduceți în străinătate atâta timp cât nu intenționați să mergeți într-o zonă de conflict. În orice caz, puteți discuta aceste detalii și cu consultanții noștri.

Rețineți că nu aveți o limită a numărului de kilometri pe care îi puteți conduce în timpul închirierii.

Ca sfat, daca veniți cu toată familia sau vă hotărâți să călătoriți prin Romania, vă recomandam Renault Grand Scenic cu 7 locuri cu transmisie automata.

De ce? Dacă intenționați să faceți o excursie, un pic mai mult spațiu este întotdeauna binevenit. În plus, familia va aprecia cu adevărat spațiul suplimentar pe care îl oferă o mașină cu șapte locuri. Nu numai că este mai confortabil, dar te poți întinde puțin.

Despre Rincars

RINCARS Rent a car București este o companie din domeniul închirierilor auto în București și oferă servicii de închirieri auto la cele mai atractive prețuri. Compania este un furnizor activ de servicii de închirieri auto de 10 ani, derulând o afacere de succes cu care clienții sunt foarte mulțumiți și recomandă serviciile prietenilor și cunoscuților.