facebook-pixel
RINCARS-INCHIRIERI-AUTO-BUCURESTI

Masini perfecte pentru inchiriat in Bucuresti

Masini perfecte pentru inchiriat in Bucuresti, nu exista. In schimb, exista servicii de inchirieri auto ireprosabile. RINCARS incurajeaza corectitudinea si in acelasi timp seriozitatea fata de clienti.

Parcul Auto pe care il detinem este foarte variat. Avem atat masini de familie, SUV, break, 7 locuri, cat si microbuze de 8+1. Acum, depinde de ceea ce aveti dumneavoastra nevoie.

Daca planificati o calatorie in Bucuresti si aveti neaparata nevoie de inchiriat o masina, care sa consume putin si sa fie usor de manevrat, va recomandam: Citroen C3, Renault Clio sau Dacia Logan. Avem si alte modele de masini care pot fi inchiriat pe care le gasiti in lista de masini RINCARS.

Ce masini se pot inchiria de la 10 euro/zi?

Modelele din gama Economy:
- Dacia Sandero;
- Dacia Logan;
- Renault Clio;
- Citroen C3;

Cu doar 12 euro/zi, de la RINCARS puteti inchiria:
- Citroen C4;
- Renault Megane 3;
- Ford Focus;
- Opel Astra j;

De asemenea, de la noi puteti inchiria si microbuze de transport persoane, cu 8+1 (9 locuri), pornind de la 29 euro/zi pentru inchirierea pe termen lung.
- Opel Vivaro;
- Renault Traffic;

Despre plata depozitului (garantia):
Va explicam rapid ce inseamna, ca sa intelegeti de ce acest lucru este important pentru noi si pentru firmele de Rent a Car din Bucuresti:
- daca platiti garantia, aveti siguranta ca daunele produse masinii se vor remedia datorita Asigurarii Casco;
- RINCARS va ofera GRATUIT schimbul masinii avariate, daca ati achitat garantia;
- RINCARS va ofera GRATUIT Asistenta Rutiera internationala, daca ati achitat garantia;

Sa presupunem un scenariu: dumneavoastra inchiriat o masina Citroen C4 si calatoriti in strainatate. La Cluj Napoca, masina se defecteaza din cauza ca ati alimentat cu benzina in loc de motorina si nu mai puteti porni la drum.

In acel moment, echipa RINCARS se mobilizeaza si in cel mai scurt timp posibil va aduce o masina de schimb. In acest fel, va puteti continua calatoria fara griji.

Plata garantiei nu este un moft ci o necesitate care va poate face vacanta mai frumoasa iar noua, echipei de inchirieri auto, serviciul mai usor.

In speranta ca ati inteles cateva lucruri minime despre ce inseamna un serviciu de inchirieri auto, va dorim tot binele din lume si spor in ceea ce faceti!

Cu mult drag,
Echipa de Inchirieri Auto
RINCARS Bucuresti

Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro