facebook-pixel
masini-de-inchiriat-pentru-manageri-directori

Masini de inchiriat pentru manageri/directori

Cu totii stim ca timpul inseamna bani, iar timpul este una dintre cele mai pretioase resurse pe care le avem. Si, pentru ca vorbim de business, vorbim si depre nevoia acuta de mobilitate. Asa se face ca, cele mai multe proiecte pe care o firma le are in derulare, sau in faza incipienta, implica utilizarea mai multor autoturisme care sa transporte atat produse, dintr-o locatie in alta, cat si persoane, angajate sau nu. De altfel, tot mai multi directori de firme sau manageri au ajuns la concluzia ca este mult mai avantajos sa inchiriezi, decat sa investesti intr-un parc auto propriu, deoarece, pe langa costul total per autoturism, se aplica si uzura rapida a acestuia, reparatia sau chiar inlocuirea, mult mai repede decat s-ar fi asteptat. Tocmai de aceea, RINCARS, una dintre cele mai cunoscute firme de inchirieri auto din Bucuresti, sta la dispozitia clientilor 24h/7 cu o gama variata de autoturisme, care pot fi inchiriate pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de necesitatile pe care le aveti. Acesta este, practic, scopul principal pe care il avem, satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

RINCARS vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de autoturisme de la Citroen, Ford Fiesta, Reanult Megane sau Clio, Peugeot sau Skoda Octavia, pana la Volkswagen Touran cu cinci locuri, Renault Grand Scenic, Dacia Duster sau Opel Vivaro (gasiti lista completa a masinilor aici https://www.rincars.ro/ro/masini.html ). Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat, asigurare full CASCO , toate taxele de drum sunt platite, anvelopele sunt specifice sezonului si spatiul pentru bagaje este suficient.  In plus, RINCARS nu percepe niciun avans, indiferent de masina sau numarul de masini pe care le inchiriezi, asa cum se intampla in cazul companiilor de leasing. Pentru orice tip de bussines pe care il aveti sau pe care va ganditi sa il dezvoltati, masinile pe care noi vi le punem la dispozitie, rapide si rezistente la uzul zilnic, va vor ajuta sa cresteti exponential succesul afacerii.

De asemenea, pentru confortul si siguranta dumneavoastra, RINCARS va pune la dipozitie un serviciu telefonic NON STOP de asistenta rutiera internationala.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro