facebook-pixel
Masini-pe-Benzina-de-Inchiriat

Masini pe Benzina de Inchiriat

Tehnologia motoarelor pe benzina a avansat considerabil, iar diferentele intre cosum si putere nu prea mai exista. Pe langa acest fapt, exista sisteme ECO ce ofera pentru oras un consum foarte mic, extrem de avantajos pentru clienti.

RINCARS RENT A CAR - este o companie care ofera masini pe benzina de inchiriat atat pentru persoanele fizice, cat si pentru juridice. Datorita experientei de peste 10 ani in domeniu, clientii nostri beneficiaza de servicii rapide si eficiente pe care le oferim de fiecare data in nevoile si dorintele lor. Dispunem de o flota de masini pe benzina de inchiriat si la cerere punem la dispozitie si masini din gama premium. Perioada minima de inchiriere este de 3 zile, iar conditiile pe care trebuie sa le respectati ca sa beneficiati de masini pe benzina de inchiriat sunt: soferul sa aiba varsta de 23 de ani si sa aiba permis de conducere de cel putin 2 ani de zile.

Comparativ cu masinile diesel, masinile pe benzina genereaza poluare mult mai mica; taxele de poluare sunt mai mici; regulile de poluare nationale si internationale nu sunt la fel de stricte.

Dupa o mica cercetare, echipa firmei RINCARS RENT A CAR, a aflat ca masinile pe benzina sunt ideale atunci cand conduceti predominant in oras si faceti drumuri ocazionale in afara acestuia. Totodata, aceste masini pe benzina de inchiriat sunt potrivite pentru momentele cand conduceti pe autostrada si aveti nevoie de multa putere.

RINCARS RENT A CAR ofera masini pe benzina de inchiriat si pentru companii, oferind solutii optime si complete pentru finantarea si administrarea masinilor pe care acestea le vor avea in folosinta.

Daca doriti sa plecati si in excursii cu grupuri mari de prieteni, va oferim si servicii de inchirieri masini cu 7 sau 8+1 locuri. Pentru acest gen de servicii avem masinile: Dacia Lodgy, Renault Grand Scenic sau Opel Vivaro. Avantajele sunt nenumarate: aceste mijloace de transport garantand siguranta, confortul si costurile reduse pentru transportul unui grup de pana la 9 persoane.

Ceea ce ne distinge pe noi de alte firme concurente care ofera masini pe benzina de inchiriat este faptul ca ne orientam intotdeauna serviciile in functie de nevoile si dorintele clientilor, caracterizandu-ne seriozitatea si transparenta.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la:

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro