facebook-pixel

Inchirieri Masini de Oras Aeroport Bucuresti

Zilele in care masinile de oras erau slab dotate au luat sfarsit, acum majoritatea fiind mult mai bine echipate, mult mai usor de manevrat si super practice pentru dimensiunile pe care le au.

RINCARS BUCURESTI este o firma de inchirieri masini de oras si nu numai, care are sediul in Bucuresti, langa Aeroportul Herni Coanda, avand o flota de masini de oras foarte bine intretinute, cu kilometri putini, in conditii ireprosabile, la preturi mici.

RINCARS inchiriaza masini de oras destinate traficului urban, cu dimensiuni reduse sau medii, cu design-uri simpatice sau agresive, facand cu ochiul tuturor celor care au gusturi diversificate, indiferent de varsta sau sex. Toate masinile de oras au un aspect modern, cu personalitati puternice.

Pe site-ul nostru https://www.rincars.ro/masini.html veti avea posibilitatea de a alege dintr-o sumedenie de masini de oras. Majoritatea sunt din clasa mica si clasa compacta, fiind cele mai populare atat din punct de vedere al consumului, cat si al design-ului – ideae pentru traficul urban.

Inchirierea unei masini de oras de la RINCARS vine la randul ei cu o serie de avantaje oferite de noi:

  • Scaun de copil – GRATUIT
  • Asigurare Casco – inclusa in pret
  • Taxa de drum ROVINIETA – inclusa in pret
  • Masina de schimb in caz de accident sau defectiune tehnica
  • Preturi reduse la inchirierea pe termen lung (peste 30 de zile)
  • Asistenta Rutiera Internationala
  • Preluare si Predare GRATUITA din Aeroportul Otopeni sau de la o adresa din Bucuresti
  • Cauciucuri de sezon (iarna) incluse in pret

Toate masinile de oras de la RINCARS indeplinesc criterii ridicate de siguranta si sunt extraordinar de bine ingrijite. Si nu doar acestea. Indiferent ca este o masina de oras, o masina de familie sau un microbuz de 8+1, toate masinile de inchiriat de la Aeroportul Otopeni acolo unde ne desfasuram activitate, au reviziile la zi, fiind o adevarata placere sa le conduci si sa te plimbi atat in Bucuresti, cat si in imprejurimi. Pentru clientii care vin din strainatate, le aducem masina direct la aeroport, unde va vom astepta in zona de SOSIRI si va vom preda masina pe care o doriti, iar la cerere, ne deplasam oriunde aveti nevoie de masina inchiriata, atat in Bucuresti, cat si in orice alta locatie din Romania – toate aceste servicii fiind oferite gratuit de noi.

Rincars va ofera cele mai bune servicii de inchirere masini de oras la preturi super avantajoase. Intra pe site-ul nostru www.rincars.ro si alege perioada de inchiriere si caracteristicile autoturismului dorit.

Contactati-ne pentru mai multe detalii!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti

Telefon: +40727 123 496

Telefon (whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro