facebook-pixel

Inchirieri Auto Firme Persoane Juridice si Fizice Bucuresti

Firma de inchirieri auto RIN CARS SRL din Bucuresti vine in atentia dumneavoastra cu servicii de inchirieri masini pentru companii mici si mijlocii, persoane juridice sau persoane fizice si va prezinta oferta de servicii, dupa cum urmeaza.

Parcul auto este format din masini cu an de fabricatie dupa 2014, foarte bine intretinute si garantate pentru drumuri lungi.
Dispunem de masini din gamele:
- economic;
- compact;
- sedan;
- station wagon (break);
- SUV;
- monovolum (7 locuri);
- VAN (8+1 locuri);
- automatic;

Inchiriem pe termen scurt, mediu sau lung masini cu cutie de viteze manuala sau automata. Preturile variaza in functie de perioada de inchiriare, numarul de zile si tipul autoturismului ales. Garantia pentru masinile din gama economic si din gama compact, este de doar 50€. Pentru celelalte categorii, garantia se discuta in functie de anumite criterii pe care vi le transmitem in oferta, pe adresa de e-mail.

Pana in acest moment am colaborat cu diferite firme din Romania dar si din strainatate, care si-au trimis angajatii in deplasari si au avut nevoie de o masina sau de mai multe masini, pentru servicii de transport.

Pentru noi, echipa RINCARS, serviciile de inchirieri auto reprezinta domeniul de activitate principal si din acest motiv am devenit cunoscuti pe plan local, dar in special international in randul romanilor din Diaspora, datorita seriozitatii si a calitatii serviciilor oferite. Puteti gasi in paginile noastre de FACEBOOK si de INSTAGRAM recenzii, fotografii si comentarii care va vor confirma acest lucru.

Pentru noi grija fata de client este foarte importanta. Si facem tot posibilul ca fiecare masina ce pleaca din garaj la fiecare inchiriere, sa fie impecabila. Atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere tehnic.

Ne dorim colaborari cu companii nationale si internationale, pe termen lung si va garantam servicii de RENT A CAR fara griji!

Includem in pachetul de inchiriere urmatoarele avantaje:
- taxe de drum platite;
- asigurare FULL Casco;
- asistenta rutiera internationala 24/7;
- scaun pentru copil - gratuit;
- sofer aditional pe contract - gratuit;
- preluare si predare a masinii de pe raza Mun. Bucuresti - gratuit;

Mai mult de atat, vom fi disponibili NON STOP telefonic si va vom ghida in caz de orice problema ar putea sa apara pe parcursul unei calatorii. In cazuri nefericite, oferim masina de schimb imediat, indiferent de locatia in care va aflati in acel moment.

Apelati cu incredere la serviciile noastre si vom face tot posibilul ca afacerea dumneavoastra sa fie mereu in miscare!

RINCARS Rent a Car Bucuresti
Inchirieri Auto cu responsabilitate

Tel: +4 0727 123 496
Tel: +4 0765 515 955
e-mail: office@rincars.ro
www.rincars.ro