facebook-pixel
Rent-a-Car-Aeroport-Otopeni-Bucuresti-Romania

Rent a Car Aeroport Otopeni Bucuresti Romania

Daca sunteti in cautare de servicii de RENT A CAR in Romania, in zona Aeroportului Otopeni din Bucuresti, ati ajuns unde trebuie. Noi suntem firma RINCARS RENT A CAR si ne ocupam cu inchirieri auto. Avem o echipa deosebita si suntem foarte fericiti de faptul ca toti clientii nostri ne recomanda mai departe.

Avem o pasiune pentru masini
O mare parte din cei care lucram in echipa RINCARS RENT A CAR, suntem ingineri si am studiat Autovehicule Rutiere sau inginerie mecanica, dar si economie si marketing. Din dorinta de a deveni foarte buni in domeniul transporturilor, am dezvoltat aceasta firma, careia i-am spus: RINCARS RENT A CAR. Numele reprezinta initialele noastre si suntem foarte mandri de ceea ce am realizat pana in acest moment.

Avem clienti din toata lumea
Foarte multi turisti apeleaza la serviciile noastre, deoarece noi le oferim si posibilitatea inchirierii unei masini fara Card de Credit. Astfel suntem contactati frecvent de oameni din: Italia, Spania, Anglia, Germania, Belgia, Australia, Canada, America, India, China, Japonia, Dubai, Elvetia, Franta, Rusia si multe alte tari. Practic, daca am porni intr-o calatorie la toti cei care ne-au spus ca ne asteapta in vizita, ar trebui sa facem "ocolul Pamantului".

Ne face o deosebita placere sa lucram cu oamenii
Suntem foarte pasionati de ceea ce facem. Masinile noastre sunt intr-o stare ireprosabila si mai mult de atat, serviciul de inchirieri auto beneficiaza si de Asistenta Telefonica NON-STOP. Practic, porniti la drum fara griji. Orice se intampla pe traseu, ne contactati si facem tot posibilul sa rezolvam problema in cel mai scurt timp.

Primiti masina de schimb in caz de defectiune tehnica sau (Doamne fereste) in caz de accident. Va aducem imediat o masina si astfel puteti porni din nou la drum fara probleme. Ne place sa credem ca suntem cei mai buni cand vine vorba de Client Service si acest lucru ne-a fost spus de cativa dintre cei care au apelat la noi. Noua ne face placere sa discutam cu clientii si sa le spunem toate detaliile fiindca nu avem nimic de ascuns! Preturile nu se modifica de la o zi la alta si nu percepem asigurari sau comisioane care sa umfle preturile fara rost.

Ba mai mult de atat, in proportie de 90%, toate garantiile noi le returnam. Trecem cu vederea uneori anumite zgarieturi sau defecte ale masinilor, ce apar in perioada in care au fost rezervate. Foarte rar au fost incidente care sa necesite oprirea garantiei.

Noi oferim servicii de Rent a Car in Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti
Va asteptam la terminalul sosiri al Aeroportului Otopeni si va predam masina, la orice ora ajungeti. Pentru cei care solicita in mod special, putem livra masina la orice adresa din Bucuresti. Ne place sa fim implicati si sa ajutam clientii, sa nu piarda timp pe traseu si sa le fie foarte usor sa preia o masina  RINCARS RENT A CAR.

Asteptam cu foarte mult drag sa colaboram!
Rent a Car Aeroport Otopeni Bucuresti - Romania
RINCARS RENT A CAR

Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro