facebook-pixel
CAR-HIRE-BUCHAREST-OTOPENI-RINCARS

Inchiriaza o Masina in Romania

Inchiriaza o Masina in Romania

Dam start campaniei intitulata: "inchiriaza o masina in Romania". Echipa de inchirieri auto RINCARS din Bucuresti are cateva sfaturi pentru cei care sunt intr-o continua calatorie si mai ales pentru cei carora le place sa fie: liberi.

De ce se merita sa inchiriezi o masina?
Motivele sunt foarte multe, insa noi vom enumera cateva dintre ele:
- libertate de miscare;
- siguranta unei masini cu toate reviziile la zi;
- toate taxele platite;
- nu esti nevoit sa cumperi o masina daca vei sta 2 sau 3 luni in Romania;
- platesti foarte putin;
- beneficiezi de asigurare CASCO, asta insemnand ca stai fara griji in trafic;
- poti calatori oriunde, fara limite;
- poti schimba oricand masina daca apare o defectiune tehnica;
+ multe alte motive.

Daca vii in Bucuresti si nu esti hotarat inca ce anume trebuie sa faci pentru a avea o masina, sfatul nostru este sa ne dai un telefon si te vom lamuri de ce este bine sa inchiriezi o masina.

Noi cand mergem in vacante sau in calatorii de cateva zile in alte tari, alegem sa mergem pana acolo cu avionul si la destinatie sa inchiriem o masina pentru cate zile avem nevoie. Simplu, nu?

In Romania de exemplu, in acest moment se merita sa inchiriezi o masina. Preturile sunt mici si totodata, sau cel putin la RINCARS, beneficiezi de multe avantaje. Nici nu ar trebui sa stai pe ganduri. Masinile de inchiriat sunt o metoda sigura si confortabila de a calatori.

Turistii care aleg sa inchirieze de la noi sunt foarte multumiti de masinile pe care le aleg. De multe ori microbuzele de 8+1 sunt alese de grupuri de backpackers, ce au multe bagaje si calatoresc prin diferite zone.

Familiile care au copii aleg masini de 7 locuri, ca: Renault Scenic sau Dacia Lodgy.

Tinerii aleg masini mai sportive, cum ar fi: Citroen C4, Opel Astra J, iar domnisoarele masini precum: Citroen C3 sau de ce nu Renault Fluence.

Suntem o firma de inchirieri auto care isi trateaza clientii cu respect, oferindu-le masini intr-o stare de functionare ireprosabila. Predarea si primirea masinii se face la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) sau la orice locatie este nevoie.

Daca sunteti dintr-un alt oras din Romania si vreti sa inchiriati masina pe mai multe zile, sau pe termen lung, echipa RINCARS se deplaseaza pana acolo unde aveti nevoie.

Mai multe detalii in pagina de rezervari.
Va asteptam cu drag in Romania!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro