facebook-pixel
INCHIRIERI-AUTO-BUCURESTI-RINCARS

Masini de Inchiriat pentru Vacanta in Romania

Masini de Inchiriat pentru Vacanta in Romania

Recomandari ale firmei RINCARS

Daca va planificati o calatorie in Romania, firma de inchirieri auto RINCARS din Bucuresti va recomanda sa alegeti o masina de inchiriat care vi se potriveste. Noi de exemplu inchiriem masini la pret bun, de tipul: masini de oras, masini de 7 locuri, microbuze de transport persoane de 8+1 (9 locuri). Avem masini marcile: Citroen C4, Renault Megane, Opel Vivaro, Renault Scenic, etc.

Toate masinile noastre sunt foarte bine ingrijite si trec saptamanal prin revizii tehnice amanuntite. Ne place sa respectam clientii si sa fim seriosi fata de acestia, deoarece astfel am fost educati si astfel am reusit sa devenim una dintre cele mai cunoscute firme de inchirieri auto din Bucuresti.

Vacanta in Romania poate fi foarte frumoasa daca aveti libertatea sa va plimbati oricand si oriunde. De exemplu, daca inchiriati o masina puteti ajunge in locuri precum: Transfagarasan, Transalpina, Statiunile de pe Valea Prahovei, Cheile Bicazului, Maramures, Cimitirul Vesel de la Sapanta, orasul Sibiu, Delta Dunarii sau daca veniti vara in Romania, puteti merge in statiunile de pe malul marii.

Este foarte frumos sa calatoriti, dar este si mai frumos ca vacanta dumneavoastra sa fie perfecta. Din acest motiv, noi am inteles ca masinile noastre trebuie sa fie perfect ingrijite si pregatite de drumuri lungi, frumoase si pline de amintiri.

Romania este o tara foarte frumoasa de vizitat atat ziua cat si noaptea. Drumurile de munte, serpentinele, locurile greu accesibile din zonele rurale celebre, orasele pline de viata si oamenii primitori, lucruri pe care nu le veti gasi niciunde.

Echipa de Inchirieri Auto RINCARS s-a indragostit de peisajele minuntate din Romania si astfel organizam in fiecare vara "Turul RINCARS", unde pornim la drum cu cel putin 10 masini cu prieteni, colaboratori si clienti care doresc sa ni se alature. Este o placere sa devenim apropiati clientilor nostri si le fim prieteni.

Va recomandam sa vizitati cat de mult puteti din minunata Romanie, deoarece peisajele, natura, aerul curat, timpul liber si provocarile vor fi mereu surse de inspiratie pentru dumneavoastra.

Va invitam sa va petreceti vacanta in Romania si in acelasi timp sa inchiriati o masina de la noi.
Echipa de inchirieri auto RINCARS va transmite toate cele bune si daca nu stiti inca ce masina sa alegeti, ne puteti da un telefon. Va ajutam cu drag!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro