facebook-pixel

De ce sa alegi o Dacia Duster 4x4 pentru deplasari in tara?

De ce sa alegi o Dacia Duster 4x4 pentru deplasari in tara?

 

Ai nevoie de o masina de inchiriat si nu stii ce sa alegi? In continuare o sa iti prezentam cateva motive pentru a alege o Dacia Duster 4x4 pentru deplasari in tara.

Deplasarea cu masina nu mai este de mult un moft, ci a devenit o necesitate, mai ales daca ne referim la drumuri in afara localitatii. Este mult mai practic, mai comod si mai ieftin fata de tren sau de microbuz. Puteti sa plecati la orice ora doriti, sa opriti unde vreti si chiar sa schimbati ruta daca este nevoie. Cu alte mijloace de transport, cum este trenul de exemplu, nu este posibil. In plus, daca aveti si bagaje, cu atat mai mult o sa fie comod sa va deplasati cu o masina.

Iar daca nu detineti o masina sau daca din diferite motive nu o puteti folosi pe cea personala, puteti oricand sa apelati la servicii de Rent a Car Bucuresti oferite de Rincars. Ca si masini, aveti de ales intre o multime de modele, iar in perioada aceasta va recomandam Dacia Duster 4x4. Poate o sa va intrebati de ce sa alegeti o masina clasa SUV de inchiriat?

Avantajele sunt numeroase in momentul in care alegeti un SUV de inchiriat, mai exact o Dacia Duster 4x4:
- este o masina foarte buna in cazul in care aveti bagaje multe, pentru ca are un portbagaj spatios
- este foarte incapatoare, asa ca daca aveti copii, montarea scaunelor de copii nu va fi o problema
- se conduce foarte usor
- fiind 4x4 o puteti folosi chiar si pe drumurile mai putin practicabile, chiar pe drumuri de munte si va garantam ca o sa fiti foarte multumiti de cum se comporta
- stim cu totii ca unele drumuri din Romania nu sunt cele mai bune, din cauza gropilor, asa ca daca stiti ca veti merge pe un astfel de drum, o Dacia Duster 4x4 o sa va ofere atat confort, datorita suspensiilor foarte bune si modului in care prea socurile, dar si o tinuta de drum excelenta, astfel incat nu o sa aveti probleme.

Unde puteti merge cu un SUV de inchiriat, mai exact cu Dacia Duster 4x4? Raspunsul este simplu: oriunde doriti. Daca il inchiriati pe termen lung, puteti sa il folositi chiar si in oras, pentru ca are un consum optim de carburant si chiar o sa apreciati cat de usor se manevreaza. Dar cel mai bine o sa va simtiti daca veti conduce o Dacia Duster 4x4 in afara orasului si atunci o sa vedeti cat este de distractiv de condus.

Va recomandam o Dacia Duster 4x4 de inchiriat chiar si daca planuiti o vacanta la munte si mai ales pentru perioada urmatoare, cand vor incepe ninsorile. Un SUV de inchiriat se va descurca exceptional chiar si pe drumuri pe care o masina cu tractiune normala nu s-ar putea incumeta.

Asadar, daca aveti nevoie de o masina de inchiriat de la Rincars, va recomandam o Dacia Duster 4x4.