facebook-pixel
Inchirieri-Auto-Hidramate-Bucuresti

Inchirieri Auto Hidramate Bucuresti

Desi majoritatea masinilor in Romania au cutii de viteze manuale si ai crede ca soferii ar fi putin pusi in dificultate daca ar trebui sa conduca masini auto hidramate, in ultima perioada, avem tot mai multe cereri din partea conducatorilor auto romani care opteaza pentru masini auto hidramate.

RINCARS RENT A CAR inchirieaza masini auto hidramate deoarece din punct de vedere al confortului si al economiei de combustibil sunt net superioare celor care detin cutii de viteze manuale. In anul in care traim, in 2018, este de neimaginat ca marci precum Mercedes, Audi, BMW sau Rolls-Royce sa aiba masini cu transmisie manuala.

Dar daca una din caracteristicile principale pe care le cautati la o masina nu este luxul, confortul si usurinta in manevrare cu siguranta reprezinta niste cerinte importante ale tuturor soferilor. Orice sofer care ramane blocat in trafic ar fi, cu siguranta, recunoscator sa isi poata odihni piciorul stang.

RINCARS RENT A CAR inchiriaza masini auto hidramate iar preturile de inchiriere sunt super accesibile. Preluarea si predarea masinii se face fie din Aeroportul Henri Coanda (Otopeni), fie de la orice alta adresa pe care o doriti – acest serviciu fiind gratuit – asigurat de echipa RINCARS RENT A CAR. Pentru masini inchiriate pe termen lung sau pentru comenzi speciale, preluarea si predarea masinii pot fi facute si in alte orase, in afara Bucurestiului.

Avem masini auto hidramate din toate gamele: masini economice, masini compacte, masini sedan, masini break, SUV-uri 4x4, VAN (microbuze 8+1 locuri), monovolum (masini de 7 locuri).

RINCARS RENT A CAR este o firma de inchirieri auto destinata tuturor celor care vin in Bucuresti din alte tari dar si oricui isi doreste sa inchirieze o masina. Serviciile sunt de o calitate ireprosabila si masinile intr-o stare exceptionala.

Ca sa inchiriati o masini auto hidramate de la RINCARS RENT A CAR trebuie sa va trimiteti rezervarea direct din site. Ne trimiteti copie sau poza pe whatsapp sau pe e-mail cu permisul de conducere si buletinul/pasaportul. Si ne intalnim la punctul de preluare pe care-l stabilim.

RINCARS RENT A CAR este un partener de drum de incredere!

Daca veniti in Bucuresti sau doriti sa va plimbati in tara si aveti nevoie sa inchiriati o masina auto hidramata, apelati cu incredere la noi!

Punem siguranta si dorintele clientului pe primul loc.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro