facebook-pixel

Ce avantaje ai daca alegi servicii de rent a car Bucuresti si rent a car Otopeni de la Rincars?

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti si inchirieri auto Otopeni au aparut ca urmare a nevoilor oamenilor de a folosi masini inchiriate, in cazul in care nu detin un autoturism personal sau daca nu il pot folosi pentru moment din diferite cauze.
Intr-un oras atat de mare ca Bucurestiul (si in continua dezvoltare) utilizarea unei masini este esentiala. Asa ca daca la un moment data aveti nevoie de un autoturism, puteti apela cu incredere la o firma de inchirieri masini. Il puteti utiliza pentru a merge in vacanta spre exemplu, pentru a va deplasa mai usor in oras, de ce nu pentru a afla durata drumului de acasa pana la locul de munca daca v-ati cumpara o masina.
Iar alegerea celei mai potrivite companii de inchirieri auto Bucuresti sau inchirieri auto Otopeni poate fi destul de dificila daca preturile sunt asemanatoare. Nu conteaza doar pretul masinii, ci si serviciile adiacente si bineinteles, echipa ce se afla in spatele acelei firme. Este foarte important sa existe o foarte buna comunicare intre firma si client, pentru ca totul sa fie in regula si sa orice problema ar aparea, sa fie rezolvata de la inceput.
Si pentru ca la Rincars punem fericirea si multimirea clientilor mai presus de orice, o sa va prezentam in continuare cateva avantaje pe care le veti avea daca veti inchiria o masina.
1. Va aducem masina la orice adresa din Bucuresti, astfel incat sa va bucurati de tot confortul si sa nu fie nevoie sa va deplasati. De asemenea, puteti prelua masina si de la Aeroportul Otopeni, astfel incat in momentul in care aterizati in tara, sa nu aveti grija unei masini.
2. Aveti posibilitatea de a inchiria o masina fara card de credit. Este simplu si rapid.
3. V-ati saturat de masini de inchiriat murdare sau nu tocmai in cea mai buna conditie? Rincars va ofera masini mai noi de 2015, in stare foarte buna si care sunt tot timpul curate si parfumate. Pentru noi este foarte importanta curatenia pentru ca inseamna in primul rand, respect fata de clienti. Iar masinile ingrijite vor fi pastrate cat mai mult pentru o perioada indelungata.
4. Aveti posibilitatea de a devenit ,,Clienti Premium” daca inchiriati mai multe masini de la noi, ceea ce se traduce prin anumite avantaje, printre care si asistenta rutiera internationala si masina de schimb.
5. Daca aveti nevoie de o masina de inchiriat pe termen lung, tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti. Va oferim cele mai bune tarife pentru acest serviciu de rent a car Bucuresti si rent a car Aeroport Otopeni.
Bineinteles ca mai sunt si alte avantaje pe care le veti obtine daca veti inchiria masini de la Rincars, insa pe restul va lasam pe voi sa le descoperiti! Va garantam ca o sa fiti placut surprinsi, pentru ca oferim servicii de calitate la preturi foarte bune si mici bonusuri pe care suntem siguri ca le veti aprecia, indiferent pe ce durata veti inchiria masina!