facebook-pixel
ROMANIA-BY-CAR-RINCARS

Serviciile de Rent a Car din Bucuresti

Serviciile de Rent a Car din Bucuresti sunt aproape indispensabile pentru cei care vin in Capitala Romaniei. Din acest motiv, am facut o lista cu povesti referitoare la serviciile de inchirieri auto din zona Aeroportului Otopeni.

1. Acelasi client, la 3 firme de inchirieri auto

De multe ori pentru a fi absolut convinsi ca nu vor pierde masina inchiriata, in perioadele aglomerate sunt clienti care fac rezervari la 2 sau 3 firme de rent a car si ii cheama in Aeroportul Henri Coanda, pentru a alege masina care le place.

Evident, este un lucru deranjant, mai ales ca sunt situatii cand acesti clienti nehotarati, comanda o masina in miez de noapte. Si uite asa se face ca ne intalnim cu alti colegi de la firme de Rent a Car din Bucuresti, avand scrise pe foi numele aceleasi persoane.

Pana in acest moment, RINCARS a iesit invingator in aceste mici "confruntari". Datorita pretului mic, datorita seriozitatii si datorita masinilor care arata ireprosabil.

Insa acesta este un exemplu clar de ASA NU! Fii corect! Rezerva o singura masina de la o singura firma, sau anuleaza rezervarile pe care le-ai cerut.

2. Alta masina decat cea rezervata

Fiecare site de inchirieri auto isi prezinta in oferta cele mai bune masini. Exista cazuri, cand un client comanda si primeste confirmare pe un anumit tip de masina, de exemplu: Dacia Logan din anul 2017 si se trezeste la Aeroport cu o Dacia Logan din anul 2007.

Va recomandam sa nu acceptati acest lucru! Si noi avem scrise in site: masini identice sau similare, deoarece parcul auto se innoieste frecvent, insa telefonic, va confirmam exact masina pe care o veti inchiria si in acelasi timp detalii precum: culoare, an de fabricatie, dotari.

Ne place sa fim corecti fata de clientii care cauta Servicii de Rent a Car in Bucuresti.

3. Taxe neplatite, Asigurare expirata

Foarte rar, dar suficient incat sa strice o vacanta, se intampla ca anumite masini solicitate pentru inchiriere in Bucuresti, sa aiba taxe neplatite sau asigurare in curs de expirare. Este bine sa verificati actele masinii si sa puneti intrebari pana sunteti convinsi ca totul este in regula. De ce sa va riscati permisul sau banii din portofel, mai ales atunci cand inchiriat o masina pentru a merge cu ea in strainatate.

4. Firme Fantoma

Un adevar trist, dar la care trebuie sa fiti foarte atenti. In zona Aeroportului Henri Coanda din Otopeni (OTP), sunt asa zisii "pirati", care nu au firme de inchirieri dar care sunt foarte insistenti si in acelasi timp, de neoprit.

Nu inchiriati o masina la intamplare. Alegeti mereu servicii profesioanale si firme serioase.

Echipa de Inchirieri Auto Bucuresti - RINCARS va doreste spor si sa aveti grija!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro