facebook-pixel
masini-de-inchiriat-pe-motorina-diesel

Masini de inchiriat pe Motorina [DIESEL]

Atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, RINCARS RENT A CAR ofera masini de inchiriat pe motorina extrem de bine intretinute care se incadreaza in normele internationale de siguranta rutiera.

RINCARS RENT A CAR este o companie care se ocupa de servicii de inchirieri auto de mai bine de un deceniu. Echipa noastra este tanara, plina de oameni implicati si profesionisti care sunt foarte atenti la detalii. Masinile pe care le inchiriem sunt in stare perfecta atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

Clientii nostri sunt foarte multumiti si ne recomanda prietenilor si cunostintelor. Preturile pe care le avem sunt foarte mici si va oferim multe avantaje. Acest lucru se datoreaza faptului ca noi avem: service propriu si spalatorie auto proprie. Toate reparatiile si intretinerea masinilor se face in cadrul grupului RINCARS RENT A CAR. Reparatiile complexe se fac intotdeauna la reprezentatele marcilor pe care le avem in flota.

Preturile pentru masini de inchiriat pe motorina sunt flexibile si variaza in functie de numarul de zile de inchiriere sau numarul de kilometri parcursi. Totodata, la cerere oferim unii dintre cei mai buni soferi experimentati care sa le conduca pentru tine.

Companiile sau persoanele fizice care aleg masini de inchiriat pe motorina, beneficiaza de reduceri si totodata vor deveni „clienti premium” RINCARS RENT A CAR. Asta inseamna ca in baza unui contract de leasing operational, veti beneficia de Asistenta Rutiera internationala 24/7 si totodata de masina de schimb in cazul unei defectiuni tehnice.

Ceea ce ne distinge pe noi de alte firme concurente care se ocupa ca masini de inchiriat pe motorina este faptul ca ne orientam intotdeauna serviciile in functie de nevoile si dorintele clientilor si ne caracterizeaza seriozitatea si transparenta. Avem clienti fideli datorita serviciilor de cea mai inalta calitate pe care le-am oferit, care apeleaza la noi de fiecare data atunci cand au nevoie de o masina ingrijita, cu toate reviziile la zi si la preturi decente.

Va recomandam serviciile de inchirieri masini din Bucuresti RINCARS RENT A CAR – termen lung pentru a va bucura de autoturisme de calitate la preturi convenabile.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro