facebook-pixel
long-term-rent-a-car-romania-bucharest-otopeni-rincars

Inchirieri Auto Aeroport Henri Coanda Otopeni

Inchirieri Auto in zona Aeroport Henri Coanda Otopeni

Firma RINCARS se ocupa cu servicii de inchirieri auto si este una dintre cele mai serioase firme de Rent a Car din Bucuresti. Avem masini numai modele noi si facem tot posibilul sa avem un parc auto in permanenta nou, sa avem masini cu multe dotari, usor de condus si in acelasi timp: frumoase.

Noua romanilor ne plac masinile frumoase. Ne place sa ne simtim bine, sa calatorim la drum relaxati si sa avem in jurul nostru oameni placuti. Din acest motiv la RINCARS, masinile sunt impecabile. Am inteles ca o calatorie de orice tip ar fi, daca masina este cea care trebuie, totul se poate transforma intr-o amintire minunata.

De exemplu, clientii tineri sunt foarte incantati de faptul ca pot asculta muzica preferata in orice masina inchiriata de la RINCARS. Fiind dotate cu sisteme de conexiune bluetooth pentru smartphone, orice calatorie este o adevarata placere.

Avem de exemplu cateva microbuze de 8+1 locuri pe care le inchiriem la persoane care merg in calatorii fie prin Romania fie prin strainatate. Masinile inchiriate de la RINCARS au liber de circulatie in orice colt al lumii doriti. Suntem absolut siguri ca toate masinile functioneaza perfect si ca veti fi multumiti de colaborarea cu noi.

Avantajele inchirierii unei masini
Firma de Inchirieri Auto RINCARS va oferta mai multe avantaje la fiecare inchiriere, indiferent de modelul de masina ales, de perioada sau de numarul de kilometri parcursi. Difera doar preturile si anume: pentru inchirierea auto pe termen lung, preturile scad si cu 50%.

Cel mai important avantaj la inchirierea unei masini de la RINCARS, este acela ca aveti asigurare FULL Casco inclusa in pretul de inchiriere, asistenta rutiera internationala GRATUITA si masina de schimb GRATUITA in caz de defectiune tehnica.

Noi facem tot posibilul ca persoanele care inchiriaza o masina de la RINCARS Rent a Car, sa plece la drum linistite si sa circule cu masinile noastre in confort si siguranta.

Ce masini puteti inchiria de la noi:
- Dacia Sandero;
- Dacia Logan;
- Renault Megane;
- Citroen C3;
- Citroen C4;
- Renault Scenic (7 locuri);
- Renault Traffic (8+1 locuri);

Programul de inchirieri: NON STOP.
Modalitati de rezervare:
- direct pe site-ul www.rincars.ro;
- telefonic: +40727 123 496;
- whatsapp: +40765 515 955;
- e-mail: office@rincars.ro;