facebook-pixel

Masini in Chirie cu Cutie Automata

RINCARS ofera masini in chirie cu cutie automata pentru cei care doresc sa se bucure de un condus confortabil si relaxat. Doua dintre principalele atuuri ale masinilor hidramate sunt faptul ca nu consuma mult carburant si faptul ca sunt pot fi conduse cu maxima usurinta.

Desi sunt mai populare in alte tari decat in Romania, masinile cu o transmisie automata au inceput sa fie cerute din ce in ce mai multi clienti care s-au saturat sa fie mereu atenti la schimbatul vitezei si care doresc sa isi odihneasca piciorul stang atunci cand se afla in trafic. Iar daca inainte performanta unei cutii automate nu se ridica la nivelul cutiilor manuale, acum cutia automata este superioara celei manuale.

Ideale pentru orasele mari si aglomerate, precum Bucurestiul, masinile pe care le inchiriem utilizeaza un sistem sofisticat cu sisteme hidraulice cu actiune rapida, pentru a schimba automat viteza.

RINCARS este o firma ce ofera masini in chirie cu cutie automata pe termen lung, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Dispunem de o flota de masini de ultima generatie, de tipul: masini economice, iar la cerere va putem pune la dispozitie si masini din gama premium. Clientii nostri au beneficiat intodeauna de servicii rapide si eficiente pe care le-am oferit de fiecare data in functie de nevoile si dorintele lor.

Pe langa acestea, RINCARS inchiriaza masini de diverse design-uri si marimi: cu dimensiuni reduse sau medii, cu design-uri simpatice sau agresive, facand cu ochiul tuturor celor care au gusturi diversificate, indiferent de varsta sau sex.

Perioada minima pentru a beneficia de masini in chirie cu cutie automata este de 3 zile si conditiile de inchiriere sunt: soferul sa aiba varsta de 23 de ani si sa aiba permis de conducere de cel putin 2 ani de zile.

RINCARS ofera masini in chirie cu cutie automata cu care se poate calatori in afara teritoriului Romaniei. Fie ca plecati in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri intr-o alta tara, puteti merge fara griji. Insa este foarte important ca in momentul care faceti rezervarea, sa specificati faptul ca doriti sa parasiti tara.  

RINCARS Rent a Car va poate fi un partener de drum de incredere!

 

Contactati-ne pentru mai multe detalii!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti

Telefon: +40727 123 496

Telefon (whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro