facebook-pixel
rent-a-car-pentru-ocazii-speciale

Rent a Car pentru ocazii speciale

Daca se apropie un eveniment important din viata ta, sau vrei sa faci o surpriza cuiva drag, sau este ziua ta de nastere si vrei sa ti-o petreci intr-un mod inedit, in afara Bucuretiului, unde sa te bucuri si sa te incarci cu energie buna pentru cateva zile, RINCARS are cele mai bune variante pentru tine. De exemplu, daca vrei sa inchiriezi un autoturism in perioada zilei tale de nastere, pentru minimum trei zile, platesti dor pentru doua. Ziua ta aniversara este gratuita.

De asemenea, inchiriem microbuze cu 9 locuri, si masini de tip SUV, pentru minivacante, chiar si pentru o zi, pelerinaje sau calatorii scurte, in familie.

RINCARS se adreseaza, indeosebi, celor care stiu ce inseamna confortul, siguranta, eleganta si nu s-ar urca in prima masina care porneste. Un astfel de serviciu te scapa de grija inspectiilor tehnice, asigurarilor si a altor costuri pe care le-ai avea, in caz contrar, cu masina personala.

RINCARS vine cu o gama variata de autoturisme pe care le pune la dispozitia clientilor, cu toate dotarile necesare la preturi si discount-uri fara concurenta. De la Citroen C3, Ford Fiesta, Reanult Megane sau Peugeot, pana la Volkswagen Touran cu cinci locuri, Renault Grand Scenic cu 7 locuri, Dacia Duster sau Opel Vivaro (gasiti lista completa a masinilor aici https://www.rincars.ro/masini.html ). In plus, aveti o reducere de 5% la orice recomandare pe care o faceti.

Cu doar 17 euro/zi, poti inchiria Citroen C4, Renault Megane 3, Ford Focus sau Opel Astra j. De la 18 euro/zi, Renault Fluence, Skoda Octavia SW, Peugeot 308 SW, sau Renault Megane SW. Pentru transport de persoane, RINCARS inchiriaza si microbuze cu 9 locuri, Opel Vivaro si Renault Traffic, pornind de la 30 euro/zi.

Asa cum spuneam si mai sus, serviciul de inchiriere, pus la dispozitie de RINCARS, te scapa de stres, griji si alte nevoi. Asta, pentru ca masinile, au an de fabricatie dupa 2014, cu kilometri putini si revizii la zi, sunt dotate cu aer conditionat, asigurare full CASCO, toate taxele de drum sunt platite si anvelopele sunt de sezon iar spatiul pentru bagaje este suficient de spatios, in special la masinile de 7 si de 9 locuri, dar si la cele station wagon.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro