facebook-pixel
FIRMA-INCHIRIERI-AUTO-BUCURESTI

Inchirieri Auto NON STOP Bucuresti

Inchirieri Auto NON STOP in Bucuresti. Predare si primire Gratuita. Avantaje pentru clientii fideli.

Firma RINCARS din Bucuresti inchiriaza in regim NON STOP masini in Bucuresti. Predarea masinii este gratuita la adresa unde doriti dumneavoastra. Va putem aduce masina la Aeroportul Otopeni in parcarea de sosiri, sau direct la domiciliu.

Inchiriem masini de oras, masini cu 7 locuri, microbuze de transport persoane cu 8+1 (9 locuri) si masini de tip SUV (4x4). Avem masini noi, inclusiv fabricatie 2017. Parcul nostru auto este foarte bine ingrijit, avem mecanic propriu, spalatorie auto proprie si cel mai important: atentie deosebita la detalii.

Asta inseamna ca dumneavoastra veti inchiria de la noi masini care sunt ca impecabile. Nu trebuie sa va faceti absolut nici o grija deoarece toate documentele de inchiriere se fac foarte rapid, singurele conditii de inchiriere a unei masini in Bucuresti de la RINCARS fiind: varsta minima 21 de ani si permis de conducere valabil.

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti este una dintre principalele firme de inchirieri auto la nivel local, ce serveste anual clienti din tari precum: Romania, Italia, Spania, Anglia, Franta, Germania, Dubai, Israel, China, Japonia, Brazilia, Grecia, etc. Clientii ne aleg datorita prestigiului pe care ni l-am castigat in timp, seriozitatii de care dam dovada si cel mai important: masinilor care functioneaza foarte bine.

"Este o placere sa conduci o masina impecabila de la RINCARS Rent a Car. Ii aleg de fiecare data cand merg in Bucuresti in interes de serviciu." (Maria - Italia)

Oferim foarte multe avantaje persoanelor care aleg sa inchirieze o masina pe termen lung. A inchiria o masina pe o perioada indelungata, pentru cel putin 30 de zile, inseamna sa beneficiati de cel mai mic pret si in acelasi timp sa fiti confortabili cu masina aleasa. Foarte important este faptul ca noi va oferim asistenta rutiera internationala GRATUITA, masina de schimb GRATUITA in caz de defectiune tehnica si cel mai important: GARANTIA CALITATII.

Asta inseamna ca RINCARS este o firma de Inchirieri Auto de maxima incredere!

Ne dorim sa ramanem in gandul clientilor ca niste prieteni pe care se pot baza atunci cand au nevoie sa inchirieze o masina in Bucuresti. Nu facem diferenta intre clientii nostri si nu avem nimic de ascuns. Toate preturile sunt reale, calculul final este mereu convenabil atat pentru client cat si pentru noi.

Asteptam cu drag sa incercati serviciul de Rent a Car RINCARS din Bucuresti.

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro