facebook-pixel
CAR-RENTAL-BUCHAREST-RINCARS

Rent a Car Romania Bucuresti

Rent a Car Romania - Oferte Bucuresti

Bine ai venit pe site-ul de Inchirieri Auto RINCARS. In randurile ce urmeaza iti vom povesti cateva lucruri despre avantajele inchirierii unei masini in Bucuresti. Mai ales daca esti turist si vrei sa-ti petreci timpul plimbandu-te si vizitand cele mai frumoase locuri din Romania.

Rent a Car Bucuresti la preturi mici
Stim cu totii ca o vacanta fericita este aceea in care reusesti sa-ti gestionezi toate cheltuielile asa cum le-ai planificat. Daca vii in Romania si planuiesti sa calatoresti de unul singur, cu familia sau cu o duba de prieteni, noi te putem ajuta.

Avem masini de inchiriat de 5, 7 si 9 locuri. Fie ca vorbim despre masini compacte, de oras sau masini break si de ce nu microbuze, la RINCARS gasesti masina potrivita si pregatita de excursie.

Preturile pornesc de la 10 euro/zi pentru inchirierea pe termen lung si iti oferim o groaza de avantaje, dintre care amintim:
- asigurare auto FULL Casco;
- taxe de drum platite;
- masina de schimb gratuita in caz de defectiune tehnica;
- sofer aditional gratuit;
- scaun pentru copil gratuit;
- navigator GPS cu doar 5 euro/zi;
- masini impecabile;

Cum sa inchiriezi o masina in Bucuresti
Foarte simplu! Intri pe site-ul: www.rincars.ro, alegi masina care ti se potriveste, trimiti rezervarea si te vom contacta noi. Sau si mai simplu: adaugi la contacte numarul de telefon: +4 0765 515 955 si ne dai un mesaj pe whatsapp cu perioada in care vrei sa inchiriezi o masina iar noi iti vom arata cele mai bune oferte.

Clientii fideli ii rasplatim cu reduceri, o cafea din partea casei si o cutie de prajituri traditionale romanesti.

Ce conditii sunt pentru a inchiria o masina?
In primul rand trebuie sa ai 23 de ani impliniti. Sa ai permisul de conducere valabil si sa fii o persoana responsabila. Este foarte simplu sa inchiriezi o masina de la noi.

Se poate inchiria o masina pe termen lung?
Evident. Avem preturi speciale pentru inchirierea de masini pe o perioada mai indelungata. De exemplu, Skoda CITIGO o poti inchiria cu doar 9 euro pe zi, sau un SUV Daca Duster cu 25 de euro/zi.

Ce mai astepti? Inchiriaza o masina astazi si iti garantam ca vei fi multumit!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro