facebook-pixel

Pentru confortul tau, alege inchirieri auto Bucuresti si inchirieri auto Otopeni fara garantie!

Stiai ca poti sa alegi inchirieri auto Bucuresti fara garantie? Daca ai mai inchiriat pana acum o masina, probabil stii ca trebuie sa depui o garantie, pentru situatiile neprevazute. In functie de modelul de masina pe care il alegi, garantia incepe de la 250 euro si poti plati chiar si 1000 euro (de obicei pentru microbuze se cere o astfel de taxa).
Aceasta garantie se returneaza in momentul in care predai masina, daca totul este in regula. Asa ca nu iti face probleme si nu te gandi ca este atat de scump sa inchiriezi o masina. Totusi, sunt cateva situatii in care iti va fi oprita garantia si iti vom spune despre ele in continuare.
Totusi, in cazul in care fie nu iti doresti sa platesti garantia sau pur si simplu nu dispui de aceasta suma la momentul in care vrei sa inchiriezi masina, mai exista o posibilitate si anume: rent a car fara garantie.
Bineinteles, nu este pe gratis, insa este mult mai ieftin si daca stii ca esti un sofer responsabil si nu vei produce daune masinii in mod intentionat poti plati o taxa mult mai mica decat garantia. Practic, vei plati o Asigurare cu Risc 0 (Full Caso) calculata pentru fiecare zi de inchiriere. Aceasta este o taxa speciala, dar asa cum ti-am spus, va fi mult mai mica decat garantia si este utila in special daca vei inchiria masina pe o perioada scurta.
Stim ca iti doresti sa afli de ce se percepe o garantie in cazul masinilor de inchiriat, asa ca o sa iti explicam pe scurt. In momentul in care inchiriem o masina, exista riscul sa o primim inapoi zgariata, lovita, in cazuri grave poate chiar dauna totala. Suntem constienti ca nu va fi mereu vina soferului care inchiriaza de la noi, insa vrem sa ne protejam si de situatiile in care masinile sunt avariate cu buna stiinta. Iar aici ne referim si la pagube din interior: tapiserie arsa cu tigara, masini extrem de murdare pentru care trebuie sa petrecem chiar si doua zile pentru a le curata, pierderi de acte sau de chei, scaune sau oglinzi interioare rupte. Practic, orice va puteti imagina ca s-ar putea distruge in interior. La fel se intampla si in cazul masinilor inchiriate si abandonate, fara a astepta un reprezentant al firmei pentru a le ridica.
La Rincars ne dorim ca toti clientii nostri sa fie responsabili si pana acum am avut predominant experiente pozitive, foarte rare au fost cazurile in care chiar a trebuit sa oprim garantia. Asa ca daca si tu te numeri printre clientii care conduc responsabil si nu vor sa aduca prejudicii masinii in mod intentionat, ti se vor potrivi foarte bine serviciile de inchirieri auto Bucuresti fara garantie sau inchirieri auto Otopeni fara garantie.
Asadar, daca ai nevoie de o masina de inchiriat fara garantie, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si iti vom oferi cea mai buna varianta posibila, tinand cont de dorintele tale. Iti aducem masina oriunde vrei in Bucuresti si la Aeroportul Otopeni!