facebook-pixel

Inchirieri Masini Hidramate Bucuresti

In topul preferintelor clientilor de rent a car sunt masinile hidramate, adica cele care au cutie automata. Din acest motiv, flota noastra de inchirieri auto contine o gama variata de masini hidramate. La RINCARS gasiti de la masini mici, la masini compacte si premium – toate potrivite nevoilor tale.

Desi inca in Romania masinile cu o transmisie manuala sunt cele predominante, apar din ce in ce mai multi clienti care doresc masini automate. Daca inainte performanta unei cutii automate nu se ridica la nivelul cutiilor manuale, acum cutia automata este superioara celei manuale.

Unul dintre avantajele masinilor hidramate este ca pe termen lung, masina cu o transmisie automata are costuri de rulare mai mici, datorita faptului ca ambreiajul nu se uzeaza atat de repede ca la cutia manuala. Inca un argument pentru care masinile auto hidramate sunt mult mai bune decat cele cu transmisie manuala este ca din cauza soselelor aglomerate, masinile cu o cutie de viteze manuala necesita un schimb de ambreiaj chiar si la 50 000  de km. Performantele sunt identice sau chiar mai bune ca ale unei cutii manuale.

Un alt argument este consumul redus de combustibil. Transmisiile automate sunt mult mai eficiente, deoarece fac drumul mult mai usor. Echipa Rincars va ofera atat masini de oras cat si masini de 7 locuri (Renault Grand Scenic) sau microbuze de 8+1 locuri (Opel Vivaro), cu cutie automata.

Firma RINCARS  Bucuresti va ofera masini de inchiriat atat hidramate, cat si cu cutie manuala pentru termen scurt, mediu si lung. Perioada minima de inchiriere este de 3 zile si conditiile de inchiriere sunt: soferul sa aiba varsta de 23 de ani si sa aiba permis de conducere de cel putin 2 ani de zile.

Cu masinile hidramate RINCARS se poate calatori in afara teritoriului Romaniei. Fie ca plecati in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri intr-o alta tara, puteti merge fara griji. Insa este foarte important ca in momentul care faceti rezervarea, sa specificati faptul ca doriti sa trecei granita. Sunt cateva aspecte care se vor schimba in contract, fata de o calatorie pe teritoriul Romaniei.

RINCARS Rent a Car va poate fi un partener de drum de incredere!

Daca veniti in Bucuresti si aveti nevoie sa inchiriati o masina hidramata, apelati cu incredere la noi!

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro