facebook-pixel
INCHIRIERI-AUTO-TERMEN-LUNG-RINCARS-BUCURESTI

Cum sa inchiriezi o masina in Bucuresti?

Cum sa inchiriezi o masina in Bucuresti la un pret foarte bun si sa fii sigur ca nu esti pacalit.

Daca ai ajuns in Bucuresti, sau iti planifici o calatorie in frumoasa Capitala a Romaniei, trebuie sa stii cateva lucruri despre serviciile de inchirieri auto. Este foarte important sa fii atent la site-urile de inchirieri auto Bucuresti, sa pui aceste intrebari la telefon si sa primesti rapsunsuri concrete.

Iata despre ce este vorba:

1. Preturi care se modifica

De multe ori pe site-urile de inchirieri auto gasesti preturi foarte mici. Calculul final iese convenabil, insa in momentul in care ajungi la biroul de inchirieri, situatia se modifica. Cere intotdeauna lamuriri inainte de a merge sa semnezi contractul de inchiriere.

2. Intreaba daca Asigurarea Casco este inclusa in pret

De exemplu la RINCARS, atunci cand inchiriezi o masina in pretul final este inclusa si Asigurarea Full Casco. Nu iti percepem un tarif separat. Evident sunt si alte firme care fac acest lucru, insa pe noi ne cunoastem cel mai bine.

3. Intreaba daca masina are ROVINIETA platita

Sunt cazuri cand masinile pe care le inchiriezi in Bucuresti nu au Rovinieta platita, astfel ca tu ar trebui sa platesti acea taxa de drum care in mod normal ar trebui sa fie asigurata de catre firma de inchirieri auto. Valabil doar in cazul in care vrei sa te deplasezi in afara Bucurestiului.

4. Intreaba daca masina are plinul facut

RINCARS de exemplu, are o politica FULL/FULL. Iei masina cu plinul facut si o returnezi la fel, cu plinul facut. Acceptam masina si fara rezervorul plin, insa va trebui sa platesti acei litri de motorina/benzina pentru a completa combustibilul consumat. Asa este corect, nu?

5. Intreaba daca se fac poze masinii la preluare

Foarte foarte important! Pot exista cazuri cand masina sa fi fost zgariata la preluare, defect neobservat, iar la predare sa fii buna de plata. Echipa RINCARS pozeaza masinile la preluare si la predare si astfel ne asiguram ca totul este in regula si ca tu iti primesti banii de garantie inapoi daca totul este in regula.

6. Pentru calatoriile in strainatate

Intreaba din start daca ai voie sa iesi din tara cu masina aleasa, ca sa nu ai surprize.

7. Pentru inchirieri microbuze 8+1 Bucuresti

Intreaba de la inceput daca ai voie sa transporti multe bagaje in masina. Evident, nu isi va da seama nimeni daca depasesti volumul maxim admis, insa este bine sa fii corect fata de echipa de inchirieri auto pentru ca evident, masinile sunt rodul muncii lor si totodata modul prin care acestia isi castiga traiul.

In incheiere, va recomandam sa evitati inchirierea de masini in Bucuresti de la persoane fizice, deoarece surprizele pot fi mari. De la masini defecte, pana la masini fara asigurare sau cine stie ce alte lucruri de neimaginat.

Va dorim sedere placuta in Bucuresti sau concediu placut in cazul in care plecati in deplasare cu o masina inchiriata.

Cu mult drag,

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti

Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro