facebook-pixel
BORROW-CAR-BUCHAREST-AIRPORT-RINCARS

Plimba-te prin Romania cu o masina inchiriata

Plimba-te prin Romania cu o masina inchiriata

Daca iti planifici vacanta in Romania, nu mai sta pe ganduri. Cu siguranta stii deja ca o masina inchiriata iti va fi de mare ajutor!

De ce sa inchiriezi o masina pentru a calatori?
Foarte simplu. Cu masina te duci unde vrei, cand vrei, cu cine vrei, la ce ora vrei si mai ales: cum vrei. Si echipa de inchirieri auto RINCARS calatoreste in Europa in fiecare an. Mergem in Italia, Spania, Grecia si mai nou prin am ales in ultimul an o destinatie exotica si anume: Singapore. De fiecare data alegem sa calatorim cu avionul si la destinatie sa inchiriem o masina. Pentru noi este mult mai comod si in acelasi timp confortabil, cand putem calatori cum ne place noua.

Daca inchiriezi o masina scapi de griji si reduci foarte mult riscurile. Sa presupunem ca vii din Italia in Bucuresti si vrei sa calatoresti prin Romania. Ar fi foarte obositor sa vii cu masina ta. Riscurile sunt foarte mari, oboseala si cheltuielile pe masura.

Astfel, daca alegi sa vii cu avionul, in maxim 2 ore esti in Bucuresti si poti fi asteptat de masina inchiriata direct in aeroport.

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti iti ofera libertatea de a alege de unde vrei sa fii preluat si la ce ora doresti. Avem masini moderne, cu preturi pornind de la 9 euro/zi pentru inchirierea auto pe termen lung si totodata oferim GARANTIA CALITATII.

Am invatat de la firmele de inchirieri auto din Singapore
Cand am fost in Singapore am invatat ca siguranta pasagerilor este pe primul loc. Toate masinile erau impecabile, nu exista absolut nimic care sa ne creeze neplaceri. Din acest motiv si noi incercam sa aplicam un sistem cel putin apropiat daca nu asemanator, prin care sa avem grija de fiecare client in parte.

Cu siguranta te-am convins si pe tine sa inchiriezi o masina cand vei veni in Romania.
Daca vrei sa vezi ce oferte avem noi pentru inchirierea de masini, intra pe site-ul: www.rincars.ro.

Ce masini poti inchiria de la noi:
- masini de oras;
- masini de tip SUV;
- masini break;
- masini cu 8+1 locuri (microbuze de transport persoane);
- masini cu 7 locuri;

Te asteptam in Romania!
Vacanta placuta!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro