facebook-pixel

Ai masina in service? Alege un serviciu de Rent a Car Bucuresti

Ai masina in service? Alege un serviciu de Rent a Car Bucuresti

In ziua de astazi, a detine o masina intr-un oras ca Bucurestiul nu mai este un moft, ci o necesitate. Stiti si voi ca uneori, transportul in comun mai mult va incurca, mai ales daca pana la locul de munca sunteti nevoiti sa schimbati cateva mijloace de transport in comun. In plus, daca locuiti in afara Bucurestiului, in cartiere rezidentiale sau in orasele si satele de langa Capitala, care se afla in plina dezvoltare, este posibil sa depindeti de masina pentru a va deplasa. 

Insa, neprevazutul loveste exact in momentele in care aveti mai mare nevoie de masina. De cate ori vi s-a intamplat sa va grabiti dimineata si sa nu mai porneasca masina? Sau sa fiti nevoiti sa chemati o echipa de asistenta dupa numai cativa kilometri parcursi? Sau mai rau… Poate ati avut un accident usor si trebuie sa duceti masina in service, la reparat. In aceste situatii, veti fi nevoiti sa renuntati la masina personala cateva zile, pana va fi reparata. 

Indiferent de motivul pentru care nu mai puteti folosi masina o perioada, nu va faceti probleme. Exista o alternativa potrivita pentru fiecare, multumita serviciilor de Rent a Car Bucuresti oferite de Rincars. Este foarte simplu sa inchiriati o masina: doar intrati pe site, alegeti masina care vi se potriveste, selectati dotarile suplimentare (in cazul in care doriti) si completati datele necesare rezervarii. 

Preturile sunt prietenoase si veti beneficia de urmatoarele servicii pentru ca nu va trebui sa platiti in plus: 

- scaun de copil;

- asigurare Casco inclusa in pret;

- taxa de drum ROVINIETA inclusa in pret;

- masina de schimb in caz de defectiune tehnica sau de accident;

- asistenta Rutiera Internationala;

- preluare si Predare GRATUITA din Aeroportul Otopeni sau de la o adresa din Bucuresti;

- cauciucuri de sezon (iarna) incluse in pret. 

In plus, la inchirierea unei masini pe termen lung (peste 30 de zile) o sa va bucurati de preturi reduse. De ce sa cheltuiti banii pe taxiuri si sa asteptati minute intregi pentru o masina cand o puteti folosi oricand si oriunde aveti nevoie? Timpul este pretios in ziua de astazi si uneori chiar si cinci minute fac diferenta. Iar in zilele ploioase, nu prea aveti sanse sa gasiti o masina disponibila, asa ca serviciile de Rent a Car Bucuresti sunt exact ce va trebuie.  

Firma de inchirieri auto RINCARS RENT A CAR va pune la dispozitie o gama variata de masini noi, excelent intretinute, dintre care enumeram: Citroen C3, Dacia Logan, Ford Fiesta, Renault Clio IV, Renault Megane, Skoda Octavia Break si multe altele. Este imposibil sa nu gasiti o masina pe placul vostru, la preturi exceptionale. 

Asadar, daca vreodata veti avea masina in service, apelati cu incredere la serviciile de Rent a Car Bucuresti de la Rincars. 

 

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro