facebook-pixel

Masini de Inchiriat Aeroport Henri Coanda Bucuresti

RINCARS BUCURESTI este o firma de inchirieri masini, care are sediul in Bucuresti, langa Aeroportul Herni Coanda, avand o flota de masini foarte bine intretinute, cu kilometri putini. Masinile de inchiriat de la Aeroportul Otopeni marca RINCARS BUCURESTI se bucura de conditii ireprosabile. Iar pe deasupra, le inchiriem la preturi mici.

Avem masini de inchiriat de ultima generatie si din gamele: economic, compact, sedana, break, luxury, monovolum si van. In Flota Auto Rincars se regasesc masini potrivite oricarui tip de sofer, gata sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente. Oferim masini din toate segmentele pietei auto, atat masini de inchiriat de oras, care se evidentiaza prin eleganta design-ului, cat si modele de clasa mica, fiind foarte apreciate si dorite de soferii care intampina un trafic aglomerat.

Masinile de inchiriat de la Aeroportul Otopeni indeplinesc criterii ridicate de siguranta si sunt extraordinar de bine ingrijite. Indiferent ca este o masina de oras, o masina de familie sau un microbuz de 8+1, toate masinile de inchiriat de la Aeroportul Otopeni acolo unde ne desfasuram activitate, au reviziile la zi, fiind o adevarata placere sa le conduci si sa te plimbi atat in Bucuresti, cat si in imprejurimi. Pentru clientii care vin din strainatate, le aducem masina direct la aeroport, unde va vom astepta in zona de SOSIRI si va vom preda masina pe care o doriti, iar la cerere, ne deplasam oriunde aveti nevoie de masina inchiriata, atat in Bucuresti, cat si in orice alta locatie din Romania.

Pentru ca ne dorim sa le oferim clientilor nostri tot ce este mai bun, avem o serie de avantaje exclusiv pentru acestia:

  • Scaun de copil – GRATUIT
  • Asigurare Casco – inclusa in pret
  • Taxa de drum ROVINIETA – inclusa in pret
  • Masina de schimb in caz de accident sau defectiune tehnica
  • Preturi reduse la inchirierea pe termen lung (peste 30 de zile)
  • Asistenta Rutiera Internationala
  • Preluare si Predare GRATUITA din Aeroportul Otopeni sau de la o adresa din Bucuresti
  • Cauciucuri de sezon (iarna) incluse in pret

Daca doresti sa inchiriezi o masina de la RINCARS BUCURESTI va oferim cele mai bune servicii de inchiriere masini la preturi super avantajoase. Intra pe site-ul nostru www.rincars.ro si alege perioada de inchiriere si caracteristicile autoturismului dorit.

Contactati-ne pentru mai multe detalii!

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti

Telefon: +40727 123 496

Telefon (whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro