facebook-pixel
Rent a car Otopeni

4 secrete utile când ai nevoie de închirieri auto Otopeni

Fără doar și poate, atunci când ai de venit la București, cea mai bună variantă e să zbori cu avionul și să aterizezi pe aeroportul Henri Coandă. Pentru că ai nevoie de mobilitate, te regăsești imediat în situația de a apela la servicii de închirieri auto Otopeni pentru a găsi o mașină.

Partea bună e că ai de unde alege. Partea mai puțin bună e că o ofertă bună de rent a car Otopeni e mai greu de găsit.

1. Caută rent a car Otopeni fără garanție

Când un preț la închirieri de mașini este foarte scăzut, de multe ori acest lucru vine la pachet cu o garanție consistentă. Asta înseamnă că pe perioada cât te deplasezi cu mașina închiriată în București, vei afea o sumă considerabilă de bani blocată și nu îi vei putea folosi decât după ce returnezi automobilul.

Avantajul este că poți face o economie consistentă, dezavantajul major este că pot fi invocate diverse motive pentru ați se scădea din garanția depusă.

Când apelezi la închirieri auto Otopeni fără garanție, poate că prețul pe zi va părea mai crescut la prima vedere. Dar în realitate, tu nu va mai trebui să blochezi o sumă de bani pe durata folosirii automobilului și vei evita din start orice discuție care poate apărea la momentul returnării cu privire la cât din garanție ți se reține.

2. Închirieri auto Otopeni cu Full Casco inclus

În traficul din București se poate întâmpla orice. Tu poți să fii cel mai precaut șofer că tot ți se poate ca la un moment dat să lași mașina în parcare și cineva să trântească o portieră în portiera ta.

De aceea, la Rincars Rent a Car am început să oferim mașinile cu asigurare Casco inclusă, pentru a ne asigura că ai o experiență mai puțin stresantă.

3. Alege un serviciu de închirieri auto Otopeni cu mașini noi

Trebuie să recunoaștem că unele mașini vechi, dacă sunt întreținute bine, pot fi mai bune ca niște mașini noi. Totuși, când apelezi la închirieri auto Otopeni, nu vrei să te găsești în situația în care trebuie tu să întreții mașina în mijlocul concediului.

Un model nou de mașină îți va oferi atât funcționalitățile tehnologiei moderne, care fac traficul mai suportabil, cât și un risc mult mai scăzut de a apărea diverse probleme de funcționare când circuli.

Verifică lista de mașini disponibilă pentru închirieri și convinge-te. RINCARS îți pune la dispoziție o flotă de mașini moderne, fabricate după 2017, kilometri puțini, service-uri și reparații la zi, impecabile estetic.

4. Rent a car Otopeni cu beneficii în plus

Tuturor ne place să primim mai mult decât ne așteptam. Pe lângă rezervarea unei mașini fără garanție și full Casco, poți avea parte de oferte care îți dau gratuit avantaje precum:

 - Scaun copil

 - Taxa de drum

 - Anvelope de sezon

Când primești direct de la firma de închirieri scaunul de copil, nu trebuie să-ți mai faci griji de un cost suplimentar ori să cauți tu un scăunel prin tot orașul, în caz că nu-l poți lua direct de la firmă. 

Așadar, te poți urca direct în mașină cu întreaga familie și să pleci la drum.

Și dacă tot pleci la drum, taxa de drum inclusă te scutește de o bătaie de cap. Nu trebuie să stai să-ți amintești că ai nevoie de rovinietă și nici nu vei fi surprins mai târziu de vreun proces verbal inoportun.

Nu în ultimul rând, fie că e vară sau iarnă, e esențial ca mașina pe care o conduci să fie echipată cu anvelopele potrivite. De aceea, acesta este încă un beneficiu pe care îl poți găsi la Rincars Rent a Car pe tot parcursul anului.

 

RINCARS Rent a Car

Tel: +4 0727 123 496

Tel: +4 0765 515 955

e-mail: office@rincars.ro

www.rincars.ro