facebook-pixel

Masini automate de inchiriat de la Rincars

De ce sa alegi masini automate de inchiriat de la Rincars?

In ziua de astazi, cand masina este o necesitate, nu un moft, aproape oricine poate conduce. Este suficient ca o persoana sa fie declarata apta din punct de vedere fizic si psihic si de asemenea, sa urmeze cursurile unei scoli de soferi si sa promoveze examenul auto.
Insa, nu toti conducatorii auto gasesc placere in a conduce, mai ales cand vine vorba despre orasele aglomerate, in care traficul ,,bara-la-bara” este la ordinea zilei. Ce-i drept, chiar si cei mai experimentati si rabdatori soferi tind sa se enerveze la orele de varf.
Asa ca pentru oras cel putin, cel mai simplu este de condus o masina automata. Nu este doar mai confortabil pentru sofer, care nu mai trebuie sa schimbe vitezele la cateva secunde, ci este si mai bine pentru masina si pentru bugetul vostru. Indiferent cat de bune ar fi masinile, uzura la care sunt supuse zi de zi intr-un oras ca Bucurestiul, este mult prea ridicata si este posibil sa inlocuiti anumite piese mai des decat ar fi trebuit in mod normal.
Sau… puteti alege de la inceput o masina automata, care o sa va ajute chiar si in cele mai dificile situatii si o sa va salveze bugetul. Toti cei care au condus macar o data o astfel de masina, spun ca nu s-ar mai intoarce la una clasica, indiferent cat de mult le-ar placea experienta condusului.
Iar daca din anumite motive, masina este in service sau asteptati sa cumparati una noua, ori ati venit pentru o anumita perioada in Bucuresti, exista oricand posibilitatea de a apela la o firma de rent a car Bucuresti, care ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine. O astfel, de firma, cum este si Rincars, va ofera masini automate de inchiriat la preturi excelente. Si nu este tot: veti primi si anumite beneficii, pe care nu le regasiti la alte firme de inchirieri auto Bucuresti. Acestea sunt:
- scaun de copil GRATUIT;
- sofer aditional pe contract GRATUIT;
- cauciucuri de sezon GRATUIT;
- preluare si predare din Bucuresti / Aeroport: GRATUITA;
- fara limita de kilometri;
- asigurari si taxe de drum incluse in pret;
- predare/preluare NON-STOP la domiciliu la orice adresa din Bucuresti;
- predare NON-STOP in Aeroportul Otopeni;
Printre masinile automate pe care le puteti inchiria de la Rincars se numara:
- Renault Grand Scenic 7 locuri CUTIE AUTOMATA
- Peugeot 308 SW / break CUTIE AUTOMATA
- Seat Toledo CUTIE AUTOMATA
Alegeti serviciile de rent a car Bucuresti si rent a car Otopeni de la Rincars si o sa va bucurati de cele mai bune masini automate de inchiriat, la cele mai bune preturi. In plus, aveti si posibilitatea de a inchiria aceste masini fara garantie si de asemenea, daca aveti nevoie si pe termen lung (mai mult de 30 de zile).
Toate masinile Rincars sunt mai noi de 2015 si respecta normele de poluare in vigoare. De asemenea, o sa le primiti in stare excelenta! Ce spuneti, alegeti o masina automata de inchiriat de la Rincars ori de cate ori veti avea nevoie?