facebook-pixel
masini-de-inchiriat-pentru-firme

Masini de inchiriat pentru firme

Industria inchirierii de masini a facut un salt fantastic in ultimii ani, la fel ca si cea hoteliera, fie ca vorbim de persoane, straine sau din tara, fie ca vorbim de firme care inchiriaza pentru angajati sau pentru transport marfa. Pentru astfel de servicii, 99% din fostii clienti propun si recomanda firma noastra, pentru ca suntem o companie care pune la dispozitie servicii de rent a car complexe, transparente, la preturi avantajoase si oferte de necombatut pentru clientii fideli. In plus, pentru cei care inchiriaza din timp si pe o perioada mai lunga, exista beneficii. Indiferent ca vorbim despre multinationale sau companii mai mici, RINCARS ofera solutii si variante bussines personalizare pentru fiecare firma in parte, in functie de domeniul de activitate si de nevoile angajatilor.

Ne adresam indeosebi celor care stiu ce inseamna confortul, siguranta, eleganta si nu s-ar urca in prima masina care porneste. Un astfel de serviciu te scapa de grija inspectiilor tehnice, asigurarilor si a altor costuri pe care le-ai avea, in caz contrar, cu masina personala.

RINCARS vine cu o gama variata de autoturisme pe care le pune la dispozitia clientilor, cu toate dotarile necesare la preturi şi discount-uri fara concurenta. De la Citroen, Ford Fiesta, Reanult Megane sau Peugeot, pana la Volkswagen Touran cu cinci locuri, Renault Grand Scenic cu 7 locuri, Dacia Duster sau Opel Vivaro (gasiti lista completa a masinilor aici https://www.rincars.ro/ro/masini.html ) va sunt puse la dispozitie pentru un confort sporit. In plus, periodic oferim discounturi clientilor fideil.

Cu doar 17 euro/zi, poti inchiria Citroen C4, Renault Megane 3, Ford Focus sau Opel Astra j. De la 18 euro/zi, Renault Fluence, Skoda Octavia SW, Peugeot 308 SW, sau Renault Megane SW. Pentru transport de persoane, RINCARS inchiriaza si microbuze cu 9 locuri, Opel Vivaro si Renault Traffic, pornind de la 30 euro/zi.

Asa cum spuneam si mai sus, serviciul de inchiriere pentru companii, pus la dispozitie de RINCARS, te scapa de stres, griji si alte nevoi. Asta, pentru ca masinile sunt dotate cu aer conditionat, asigurare full CASCO , toate taxele de drum platite, anvelope specifice sezonului si spatiu suficient pentru bagaje.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro