facebook-pixel
inchirieri-masini-cu-cutie-automata-bucuresti-otopeni

Inchirieri Masini Cutie Automata Bucuresti

RINCARS Rent a Car din Bucuresti, va ofera spre inchiriere masini cu cutie automata. Avem in flota noastra atat masini de oras cat si masini de 7 locuri (Renault Grand Scenic) sau microbuze de 8+1 locuri (Opel Vivaro), cu cutie automata.

Este foarte confortabil si in acelasi timp mult mai practic sa inchiriati o masina cu cutie automata. De cele mai multe ori, aceste masini sunt cerute de clienti din Canada si din America. Evident, cele mai preferate masini sunt tot cele cu cutie manuala, deoarece pentru cei care s-au obisnuit cu acest tip de transmisie, vor sa conduca linistiti.

RINCARS Rent a Car este o firma de inchirieri auto din Bucuresti si va ofera masini de inchiriat pentru termen scurt, mediu si lung. Perioada minima de inchiriere este de 3 zile si conditiile de inchiriere sunt:
- soferul sa aiba varsta de 23 de ani;
- permis de conducere de cel putin 2 ani de zile;

Cu masinile RINCARS Rent a Car se poate calatori in afara teritoriului Romaniei. Fie ca plecati in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri intr-o alta tara, puteti merge fara griji. Insa este foarte important ca in momentul care faceti rezervarea, sa specificati faptul ca doriti sa trecei granita. Sunt cateva aspecte care se vor schimba in contract, fata de o calatorie pe teritoriul Romaniei.

Inchiriem cu drag masini dar si din pasiune
Principala noastra activitate o reprezinta inchirierea de masini. Suntem o firma formata din oameni profesionisti, cu studii in inginerie si economie si suntem foarte implicati in ceea ce facem. Am invatat din alte tari cum trebuie sa ne comportam cu clientii nostri si cum trebuie sa fie un serviciu de RENT A CAR: IREPROSABIL.

Astfel, am facut tot posibilul ca masinile pe care le inchiriem sa fie modele noi si totodata impecabile din toate punctele de vedere. Am deschis si un service auto privat si o spalatorie auto, ce functioneaza exclusiv pentru parcul nostru auto.

Inchiriem masini de mai multe tipuri:
- economice;
- compacte;
- sedan;
- break;
- SUV;
- VAN (Microbuze de 8+1 locuri);
- Monovolum (masini de 7 locuri);

Daca veniti in Bucuresti si doriti sa inchiriati o masina automata, RINCARS Rent a Car este alegerea potrivita! Va aducem masina direct in Aeroportul Otopeni, sau la orice adresa din Bucuresti. De asemenea, pentru comenzi speciale, ne deplasam si in alte zone din Romania, ca sa va aducem masina inchiriata.

RINCARS Rent a Car va ofera mai multe avantaje la inchirierea unei masini cu cutie automata, dintre care amintim:
- scaun de copil - GRATUIT;
- Asigurare Casco inclusa in pret;
- Taxa de drum ROVINIETA inclusa in pret;
- Masina de schimb in caz de defectiune tehnica sau de accident;
- Preturi reduse la inchirierea pe termen lung (peste 30 de zile);
- Asistenta Rutiera Internationala;
- Preluare si Predare GRATUITA din Aeroportul Otopeni sau de la o adresa din Bucuresti;
- Cauciucuri de sezon (iarna) incluse in pret;

Apelati cu incredere la serviciile noastre de inchirieri masini!

Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro