facebook-pixel
inchiriere-masini-pe-termen-lung-in-bucuresti

Inchiriere Masini pe Termen lung in Bucuresti

Bine ati venit pe site-ul nostru. Suntem o firma de inchirieri auto din Bucuresti si ne ocupam cu inchirierea de masini pe termen scurt, mediu si lung. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si firme sau corporatii din Romania sau din alte tari din Europa, America sau Asia.

Sediul nostru este in Bucuresti, avem o flota de masini de ultima generatie, modele noi, o baza de date cu foarte multi clienti multumiti si totodata o lista intreaga de recomandari. Angajatii nostri sunt foarte implicati in ceea ce fac si ne dam tot interesul ca serviciile noastre de rent a car sa fie ireprosabile.

Punctul nostru forte il reprezinta inchirierea de masini pe termen lung

Avem oferte speciale pentru inchirierea auto pe termen lung iar preturile se negociaza in functie de modelul de masina, de perioada de inchiriere si de tipul calatoriilor: interne sau externe (in alte tari).

Pana in acest moment, firmele cu care noi am colaborat si carora le-am inchiriat masini pentru angajati sau manageri, considera firma RINCARS RENT A CAR ca fiind un partener de incredere. Acest lucru se datoreaza faptului ca noi suntem transparenti, prezentam de la inceput oferta reala si preturile negociate sunt cele dupa care se intocmeste contractul de inchiriere.

Avem inclusiv clienti care au inchiriat masini de tipul: Renault Megane si Dacia Logan, pentru perioade cuprinse intre 6 luni si 24 de luni. Acestia sunt foarte multumiti de faptul ca nu au grija service-urilor, a taxelor (rovinieta, asigurare obligatorie), nu platesc asigurare CASCO la masina si in caz de defectiune tehnica sau de accident, primesc un alt autoturism la schimb.

Pentru mai multe modele și vizitati pagina de inchirieri auto Bucuresti Otopeni și descoperiți ofertele cele mai potrivite.

De ce sa optati pentru inchirierea unei masini pe termen lung?

Asa cum am scris mai sus, inchirierea unei masini pentru perioade mai mari de 30 de zile, reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra. Va alegeti modelul dorit din lista de masini pe care o avem, incheiem contractul de inchiriere si apoi puteti porni la drum. Masinile RINCARS RENT A CAR sunt masini de ultima generatie, foarte bine intretinute, cu reviziile tehnice efectuate periodic si cel mai important lucru: o mare parte din masini sunt noi.

Masinile noastre sunt inchiriate de firme atat din Romania cat si din strainatate. Angajatii sau Managerii de corporatii care-si petrec timpul pe drumuri, apeleaza la RINCARS RENT A CAR pentru inchirierea de masini pe termen lung. Le este mult mai usor in acest mod, decat sa achizitioneze un autoturism pe care apoi sa-l revanda, pierzand astfel bani datorita devalorizarii si in acelasi timp, platind taxe si service-uri.

Sistemul nostru de inchiriere masini pe termen lung este creat in asa fel in cat sa va puteti deplasa 24/24, 7 zile din 7. Masina inchiriata poate fi inlocuita oricand de o alta, in cazul unei defectiuni tehnice. Beneficiati de Asistenta Rutiera internationala si de asigurare FULL CASCO.

Apelati cu toata increderea la serviciile de inchirieri masini Bucuresti, ale RINCARS RENT A CAR!
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro