facebook-pixel
Inchirieri-Masini-Bucuresti

Inchirieri Masini Bucuresti

RINCARS RENT A CAR este o firma ce ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti pe termen lung, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Dispunem de o flota de masini de ultima generatie, de tipul: masini economice, iar la cerere va putem pune la dispozitie si masini din gama premium. Clientii nostri au beneficiat intodeauna de servicii rapide si eficiente pe care le-am oferit de fiecare data in functie de nevoile si dorintele lor.

Daca doresti sa pleci intr-o vacanta binemeritata in tara sau ai o invitatie la un eveniment special, oferim servicii de inchirieri masini din Bucuresti. Printre cele mai apreciate modele din ofertele noastre enumeram: VW Polo, Dacia Logan, Renault Megane, Renault Captur, Renault Megane SW, Citroen C4, Opel Vivaro, Volkswagen Touran, Peugeot 308 si Renault G Scenic.

Totodata, oferim si servicii de inchirieri masini din Bucuresti pe termen lung pentru companii. Oferim solutii optime si complete pentru finantarea si administrarea masinilor pe care companiile le vor avea in folosinta.

Pentru excursii sau grupuri mari, pentru teambuilding-uri alaturi de colegii de munca sau pentru invitatii unui eveniment special, RINCARS RENT A CAR ofera solutia ideala: serviciul de inchirieri masini din Bucuresti de 7 locuri sau 8+1. Pentru acest serviciu avem masinile: Dacia Lodgy, Renault Grand Scenic sau Opel Vivaro. Avantajele sunt nenumarate: aceste mijloace de transport garantand siguranta, confortul si costurile reduse pentru transportul unui grup de pana la 9 persoane.

Companiile sau persoanele fizice care aleg sa inchirieze mai multe masini, beneficiaza de reduceri si totodata vor deveni „clienti premiumRINCARS RENT A CAR. Asta inseamna ca in baza unui contract de leasing operational, veti beneficia de Asistenta Rutiera internationala 24/7 si totodata de masina de schimb in cazul unei defectiuni tehnice.

Ceea ce ne distinge pe noi de alte firme concurente de inchiriat masini este faptul ca ne orientam intotdeauna serviciile in functie de nevoile si dorintele clientilor si ne caracterizeaza seriozitatea si transparenta. Avem clienti fideli datorita serviciilor de cea mai inalta calitate pe care le-am oferit, care apeleaza la noi de fiecare data atunci cand au nevoie de o masina ingrijita, cu toate reviziile la zi si la preturi decente.

Va recomandam serviciile de inchirieri masini din Bucuresti RINCARS RENT A CAR pentru a va bucura de autoturisme de calitate la preturi convenabile.

Telefon: +40727 123 496

Telefon(whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro