facebook-pixel
inchirieri-microbuze-8+1-locuri-bucuresti

Inchirieri Microbuze 8+1 locuri Bucuresti

Vrei sa pleci la drum cu intreaga familie si ai nevoie de o masina spatioasa?
Calatoresti pe distante lungi si ai nevoie de loc pentru bagaje?

Inchiriaza acum un microbuz de 8+1 locuri si vei putea calatori linistit. RINCARS Rent a Car are in flota auto, microbuze de tipul: Renault Traffic si Opel Vivaro, cu 8+1 locuri si cu cutie automata sau manuala. Microbuzele de 8+1 locuri se conduc cu permis de conducere categoria B si sunt foarte usor de manevrat.

Ai suficient spatiu sa pleci cu toata familia la drum si sa iei bagajele tuturor. Nu renunta la nimic! Spatiul destinat bagajelor este suficient de spatios, astfel incat toti pasagerii sa-si ia la ei, lucrurile pe care le doresc.

De cele mai multe ori, microbuzele le inchiriem la familii care vin din strainatate si vor sa viziteze Romania, dar si la grupuri de excursionisti care pleaca la munte sau la mare. In perioadele de vara de exemplu, microbuzele de 8+1 locuri de la RINCARS calatoresc in: Grecia, Bulgaria, Italia, Spania, Germania, Austria dar o parte dintre ele si in Romania.

Se poate calatori in strainatate?


DA! RINCARS Rent a Car va ofera posibilitatea de a calatori in afara teritoriului Romaniei cu microbuzele inchiriate. Foarte important este ca la semnarea contractului sa specificati faptul ca doriti sa parasiti teritoriul Romaniei, deoarece este necesar sa va aducem la cunostinta termenii si conditiile care se impun trecerii granitei.

RINCARS Rent a Car va ofera o serie de avantaje la inchirierea microbuzelor de 8+1 locuri:
- Asigurare Casco si RCA incluse in pret;
- Taxa de drum ROVINIETA inclusa in pret;
- Masina de schimb in caz de defectiune tehnica sau de accident;
- Preturi reduse la inchirierea pe termen lung (peste 30 de zile);
- Asistenta Rutiera Internationala;
- Preluare si Predare GRATUITA din Aeroportul Otopeni sau de la o adresa din Bucuresti;
- Cauciucuri de sezon (iarna) incluse in pret;

Pana in acest moment, toti clientii care au apelat la serviciile noastre au fost foarte multumiti. Suntem fericiti ca ne-am facut prieteni din tari precum: Italia, Spania, Anglia, Germania, Belgia, Olanda, Australia, Canada, America, Rusia, Dubai, Suedia, Norvegia si multe altele. Ne si gandim ca poate candva, vom merge in vizita la toti cei care ne-au spus ca sunt foarte multumiti si ca ne asteapta in tara in care locuiesc, sa ne trateze la fel de frumos cum am facut-o si noi.

Suntem foarte pasionati de ceea ce facem si ne place nespus de mult sa lucram cu oricine. Facem tot posibilul sa devenim din ce in ce mai buni si sa castigam simpatia la cat mai multi clienti. Microbuzele de 8+1 locuri se prezinta intr-o stare ireprosabila si sunt foarte cautate. Asa ca, daca ai nevoie sa inchiriezi un microbuz, contacteaza-ne acum:

Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro