facebook-pixel
RENT-A-CAR-AEROPORT-OTOPENI-BUCURESTI

Rent a Car Aeroport Otopeni

RENT A CAR Aeroport Otopeni (Henri Coanda)

RINCARS Bucuresti va ofera servicii de inchirieri auto in zona Aeroportului Otopeni (Henri Coanda) din Bucuresti. Avem o flota de masini foarte bine intretinute, cu kilometri putini. Le inchiriem la preturi mici si suntem convinsi ca veti fi multumiti de orice masina veti alege.

Serviciile de RENT A CAR din Bucuresti
Firma RINCARS este formata dintr-o echipa tanara, responsabila si foarte bine organizata. Suntem dedicati afacerii pe care o avem si din acest motiv facem tot posibilul ca fiecare client sa fie multumit. Primim recomandari si asta ne face sa fim fericiti. Avem mii de clienti in fiecare an din toata lumea: America, Japonia, Dubai, Anglia, Irlanda, Germania, Danemarca, Italia, Spania, etc. Am putea spune ca numele RINCARS a ajuns peste tot in lume. Ne mandrim cu acest lucru si evident, suntem mai ambitiosi de fiecare data cand ni se spune ca suntem la inaltime.

Serviciile oferite de RINCARS in Bucuresti, sunt apreciate si laudate de clientii care ne-au cunoscut. Acest lucru se datoreaza seriozitatii de care dam dovada. Nu ne place sa ne laudam singuri, insa acesta este adevarul. Nu avem preturi ascunse, nu inchiriem masini cu defecte si incercam sa avem preturile cele mai bune din Bucuresti in domeniul de RENT A CAR.

RENT A CAR Aeroport Otopeni
Suntem disponibili NON-STOP pentru a inchiria o masina in Aeroportul Otopeni. Va asteptam in zona de SOSIRI din Aeroport si va predam masina pe care o doriti. Preluarea si Predarea sunt GRATUITE. La cerere, ne deplasam oriunde aveti nevoie de masina inchiriata, in Bucuresti sau intr-o alta locatie din Romania.

Oferte speciale pentru inchirierea auto pe termen lung
Daca veniti in Romania si aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru o perioada mai lunga de 30 de zile, va oferim masinile la un pret foarte bun.
- Dacia Logan: 10 euro pe zi;
- Dacia Sandero: 10 euro pe zi;
- Renault Megane: 12 euro pe zi;
- Renault Fluence: 13 euro pe zi;
- Citroen C3: 10 euro pe zi;
- Citroen C4: 12 euro pe zi;
- Opel Vivaro (microbuz 9 locuri): 29 euro pe zi;

Mai multe detalii gasiti pe site (www.rincars.ro).

Serviciile de RENT A CAR oferite de RINCARS sunt ireprosabile!

Contactati-ne pentru mai multe detalii.
RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro