facebook-pixel

Inchirieri Microbuze cu 8+1 locuri

Cateodata atunci cand avem o familie numeroasa, un eveniment important din viata unei persoane apropiate poate insemna bataie de cap. Una dintre cea mai mare provocare poate fi reprezentata de transportul invitatilor, mai ales daca acestia vin din alte orase.

Pentru ca RINCARS se gandeste la toate scenariile posibile, ofera spre inchiriere microbuze cu 8+1 locuri. Acestea vor asigura confortul, spatiul si siguranta de care trebuie sa se bucure invitatii care nu au propriul autoturism sau nu au posibilitatea de a-si asigura transportul pana la locatia evenimentului. Pe langa toate acestea, indiferent ca vorbim de un grup mai mare de persoane, serviciile de inchiriere microbuze cu 8+1 locuri reprezinta o optiune mult mai economica decat orice alta modalitate de transport.

Atat pentru persoanele fizice, cat si pentru juridice, RINCARS ofera spre inchirere microbuze cu 8+1 locuri extrem de bine intretinute si care se incadreaza in normele internationale de siguranta rutiera. In flota auto RINCARS se regasesc microbuze potrivite oricarui tip de sofer, gata sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente. Pe langa acestea, oferim masini din toate segmentele pietei auto, atat masini de inchiriat de oras, care se evidentiaza prin eleganta design-ului, cat si modele de clasa mica, fiind foarte apreciate si dorite de soferii care intampina un trafic aglomerat.

Serviciile de inchiriere microbuze 8+1 locuri sunt complete, autoturismele avand toate dotarile necesare pentru o calatorie sigura si confortabila: aer conditionat, scaune reglabile, sistem audio si multe altele. Deoarece vrem sa avem clienti multumiti, in pretul de inchiriere sunt incluse:

  • Scaun de copil – GRATUIT
  • Asigurare Casco – inclusa in pret
  • Taxa de drum ROVINIETA – inclusa in pret
  • Masina de schimb in caz de accident sau defectiune tehnica
  • Preturi reduse la inchirierea pe termen lung (peste 30 de zile)
  • Asistenta Rutiera Internationala
  • Preluare si Predare GRATUITA din Aeroportul Otopeni sau de la o adresa din Bucuresti
  • Cauciucuri de sezon (iarna) incluse in pret

RINCARS este o companie care ofera servicii de inchireri microbuze cu 8+1 locuri de peste un deceniu, care vine cu solutii complete de transport si este cunoscuta atat pentru seriozitatea cu care isi trateaza clientii, cat si pentru calitatea serviciilor.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la:

RINCARS Inchirieri Auto Bucuresti

Telefon: +40727 123 496

Telefon (whatsapp): +40765 515 955

e-mail: office@rincars.ro