facebook-pixel
firma-rent-a-car-bucuresti

Firma RENT A CAR Bucuresti

Sunteti in cautarea unei firme de RENT A CAR din Bucuresti? RINCARS RENT A CAR poate fi partenerul dumneavoastra de incredere! Fie ca sunteti o persoana fizica sau o firma ce isi trimite angajatii in deplasari, noi va putem ajuta cu masini noi, pregatite de drum.

Ne ocupam cu inchirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung si avem o flota de masini de ultima generatie. La serviciile noastre apeleaza persoane din Romania dar si din tari precum: Italia, Anglia, Spania, Franta, Germania, Belgia, Dubai, Australia, America, etc.

Serviciile de RENT A CAR pe care noi le oferim sunt insotite de o serie de avantaje:

- Asistenta Rutiera Internationala;
- Masina de schimb in caz de nevoie (accident, defectiune tehnica);
- Asigurare RCA si Casco incluse in pret;
- Service si mentenanta mecanica la zi;
- Taxa de drum (ROVINIETA) este inclusa in pret;
- 24/24 Asistenta Telefonica;

Avem experienta in domeniul serviciilor de RENT A CAR si suntem foarte fericiti de faptul ca toti clientii care apeleaza la noi, ne recomanda si prietenilor sau cunoscutilor care cauta o firma de incredere.

Inchirierea de masini este o placere pentru noi dar in acelasi timp si o afacere la care tinem foarte mult. Ne-am propus ca intr-o perioada mica de timp sa devenim un jucator important in regiune si totodata sa ne extidem serviciile si la nivel national prin deschiderea de noi puncte de lucru.

RINCARS RENT A CAR este o firma de succes! Spunem acest lucru deoarece clientii care apeleaza la serviciile noastre, sunt foarte multumiti. Avem masini bine intretinute, service propriu si spalatorie auto, pentru ca toate autoturismele sa fie in perfecta stare.

Ne putem lauda uneori cu preturi mai mici decat competitorii nostri, pentru anumite categorii de masini. In perioada de toamna si in perioada de primavara, avem oferte si reduceri, iar pentru inchirierea de masini pe termen lung, preturi convenabile.

RINCARS RENT A CAR va asteapta cu mare drag in Bucuresti

Fie ca veniti dintr-o tara straina sau dintr-un alt oras din Romania, in Bucuresti, noi va aducem masina acolo unde va este mai comod: la Aeroportul Otopeni (Henri Coanda) sau la o alta locati din Bucuresti. Pentru situatii speciale, livram masina chiar si in alt oras din Romania.

Contractul de inchiriere incheiat cu noi va permite totodata sa calatoriti cu masina in alte tari. Conditia este sa specificati de la inceput acest lucru, pentru a va aduce la cunostinta conditiile speciale care se aplica calatoriilor in afara teritoriului Romaniei.

Apelati cu incredere la serviciile de inchirieri auto RINCARS RENT A CAR din Bucuresti!
Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro