facebook-pixel
inchirieri-masini-ieftine-bucuresti-aeroport-otopeni

Inchirieri Masini ieftine Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei masini ieftine de inchiriat, RINCARS Rent a Car va poate ajuta! Noi suntem o firma de inchirieri masini din Bucuresti si avem un parc auto ce cuprinde modele din mai multe categorii:
- masini economice;
- masini compacte;
- masini sedan;
- masini break;
- SUV - 4x4;
- VAN (Microbuze de 8+1 locuri);
- masini de tip Monovolum (masini de 7 locuri);

Inchirieri Masini ieftine Bucuresti


Va oferim preturi foarte accesibile, datorita faptului ca noi avem service auto propriu si spalatorie auto speciala doar pentru parcul nostru auto. Asta inseamna ca este ieftin pentru noi sa intretinem masinile si acest lucru, se poate observa in pretul de inchiriere. Nu avem taxe ascunse si va spunem de la inceput ce termeni si conditii sunt pentru inchiriere.

Cu masinile RINCARS se poate iesi din Romania


In cazul in care doriti sa va deplasati intr-o alta tara, ne spuneti in momentul in care faceti rezervarea iar noi vom intocmi documentele necesare pentru a va permite o calatorie in afara granitelor Romaniei. Suntem constieti de faptul ca o masina inchiriata, trebuie sa permita clientului sa se deplaseze oriunde isi doreste. Astfel, pentru un drum fara griji, noi am creat si o serie de avantaje, incluse de altfel in pretul de inchiriere:
- Asistenta rutiera internationala 24/24;
- Asigurare RCA si Full Casco;
- Taxa de drum de pe teritoriul Romaniei (ROVINIETA) platita;

Firma noastra va pune la dispozitie masini ieftine de inchiriat in Bucuresti
Suntem convinsi de faptul ca veti fi multumiti daca apelati la noi, datorita parerilor foarte bune si a aprecierilor pe care le primim de la toti clientii nostri. Ne place sa fim perfecti! Si aproape ca am reusit! Masinile sunt intr-o conditie tehnica si estetica foarte buna, avem un serviciu clienti foarte bine pus la punct si totodata suntem maleabili cu clientii nostri.

Conditiile de inchiriere masini ieftine Bucuresti


Pentru a inchiria o masina de la RINCARS, este necesar sa indepliniti urmatoarele conditii:
- varsta de 23 de ani implinita;
- permis de conducere de cel putin 2 ani de zile;

Totodata, perioada minima de inchiriere este de 3 zile si va oferim cel mai bun pret, in cazul in care alegeti sa inchiriati o masina pe termen lung, adica pentru mai mult de 30 de zile.

Avem clienti din: Italia, Spania, Germania, Austria, Elvetia, Australia, America, Canada, Dubai, Israel si din multe alte tari. Am putea spune ca am cunoscut oameni de pe tot globul, datorita faptului ca inchiriem masini ieftine, la preturi accesibile oricui.

Verifica lista de masini disponibile pentru inchireri auto Bucresti.

Abia asteptam sa colaboram!
Pentru orice intrebari:

Telefon: +40727 123 496
Telefon(whatsapp): +40765 515 955
e-mail: office@rincars.ro