facebook-pixel

REDUCERE la Inchirieri Masini cu 7 Locuri Bucuresti Aeroport Otopeni

RINCARS Rent a Car a scazut preturile  pentru masinile din gama: 7 locuri. Renault Scenic si Dacia Lodgy. 

Alege sa inchiriezi o masina spatioasa, numai buna de calatorit la drumuri lungi impreuna cu familia si prietenii.

De asemenea, in masinile cu 7 locuri vei avea suficient spatiu sa iei toate bagajele pe care le doresti.

 

Alege inchirieri Auto 7 locuri Bucuresti Aeroport Otopeni de la Rincars!

Daca revii in tara si ai nevoie de o masina, alege inchireri auto 7 locuri Bucuresti Aeroport Otopeni de la Rincars! Iti stam la dispozitie cu masini in stare excelenta si cele mai bune servicii aditionale!
Daca locuiesti in strainatate, insa revii periodic in tara si nu mai ai masina personala, vei avea nevoie de un mijloc de transport comod si pe care sa te poti baza non-stop. Cel mai simplu este sa alegi o masina de inchiriat. Chiar si daca ai nevoie de o masina cu 7 locuri, o poti inchiria fara probleme de la Rincars Auto!
Iti oferim cele mai bune servicii de inchrieri auto 7 locuri Bucuresti Aeroport Otopeni!
Masinile cu 7 locuri sunt ideale atat daca ai nevoie sa iti transporti familia, dar si daca vei sti ca te vei plimba foarte mult in tara si alaturi de tine vor veni prieteni. Contrar opiniilor negative, o masina cu 7 locuri este la fel de confortabila si de sigura ca una normala, bancheta ce asigura ultimele locuri nefiind deloc inconfortabila.
Asa ca poti inchiria cu incredere o masina cu 7 locuri de la Rincars si astfel te vei bucura alaturi de familie si de prieteni de calatorii in siguranta pe toata perioada sederii tale in tara.
Alegand inchirieri auto 7 locuri Bucuresti Aeroport Otopeni de la Rincars, vei beneficia de cele mai bune servicii, printre care enumeram call-centerul disponibil non-stop, asistenta rutiera non-stop, masini curate si parfumate, navigatie auto contra-cost, posibilitatea de a inchiria o masina pe termen lung si optiunea de a adauga un sofer aditional.
Te vei bucura de toate acestea si de multe altele daca vei alege inchirieri auto 7 locuri Bucuresti Aeroport Otopeni de la Rincars. Trebuie sa mentionam si posibilitatea de a inchiria o masina fara garantie sau fara card de credit. Ne dorim sa iti oferim cele mai bune servicii, iar acestea sunt printre cele mai solicitate de catre clientii nostri. Asa ca ne bucuram ori de cate ori iti putem satisface toate cerintele si de cate ori primim feedback pozitiv.
Ce fel de masini iti oferim in cadrul serviciului de inchireri auto 7 locuri Bucuresti Aeroport Otopeni?
Din categoria masinilor cu 7 locuri, iti oferim urmatoarele: Renault Scenic 7 locuri, Dacia Logdy 7 locuri. Ambele sunt masini excelente, masini care au verificarile la zi si care sunt modele noi. Asa ca te poti bucura fie de o masina romaneasca, alegand Dacia, fie de una frantuzeasca, sub sigla Renault. Alegerea este doar a ta si indiferent de masina pentru care vei opta, te asiguram ca vei avea parte de cele mai bune servicii si de o comunicare facila.
Tot ce ai de facut este sa ne anunti care este masina pe care iti doresti sa o inchiriezi (fie telefonic, fie pe email) sau sa o rezervi direct pe site. Ne vom asigura ca vei primi masina in data stabilita si te va asteapta la Aeroportul Otopeni.
Speram ca te-am convins sa alegei inchirieri auto 7 locuri Bucuresti Aeroport Otopeni de la Rincars!

 

Toate taxele sunt incluse!
Nu exista costuri ascunse.

Pretul afisat in site, este pretul real.

Mai multe detalii gasesti in pagina de:  Termeni si conditii.

Detalii