facebook-pixel

Inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie

In tara noastra, masina persoanala este o necesitate, mai ales cand vorbim despre persoane care fac naveta si care nu au acces la transport public. Probabil te numeri si tu printre persoanele care se bazeaza pe masina personala pentru a te deplasa oriunde ai nevoie. Iar daca nu mai locuiesti in tara, dar iti vizitezi periodic familia, cu siguranta ai nevoie de inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie.
De ce sa alegi Inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie?
Cea mai simpla cale de a te bucura de un autoturism in momentul in care te intorci in tara este sa alegi un serviciu de inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie. Inchirierile auto sunt foarte populare si in tara noastra si sunt foarte utile, mai ales in cazurile in care ajungi in tara cu ajutorul avionului si ai nevoie de un mijloc de transport comod si la indemana.
Poti alege inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie de la Rincars Auto. Este extrem de simplu si vei beneficia de cele mai bune servicii de pe piata. Rezervarea o poti face online sau ne poti contacta la unul dintre numerele de telefon pe care ti le-am pus la dispozitie pe site. Este suficient sa ne spui masina pe care o doresti si perioada in care o vei inchiria.
Ce inseamna mai exact inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie?
Probabil ai auzit de garantia pe care toate firmele de inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni o percep. Aceasta este o taxa ce protejeaza firma de eventuale daune ce pot aparea in timpul utilizarii masinii de catre persoana care o inchiriaza. Desi ne dorim sa avem toata increderea in clientii nostri si suntem convinsi ca nimeni nu ar produce daune unei masini cu buna-stiinta, totusi trebuie sa ne asiguram pentru anumite incidente.
Printre cele mai comune incidente impotriva carora ne asiguram prin perceperea unei garantii sunt:
- accidente
- masini abandonate
- masini fara combustibil
- masini extrem de murdare, care necesita cateva zile de curatare
- tapiserie sau bord arse cu tigara si multe altele.
In cazul in care stii ca esti un sofer responsabil si ca nu vei produce daune in mod intentionat masinii, poti opta pentru inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie. In loc sa platesti o anumita suma de bani pentru masina pe care ai inchiriat-o, vei achita o taxa mult mai mica, pe fiecare zi de inchiriere. Practic, vei plati un fel de asigurare Casco pentru masina.
Foarte multi soferi prefera varianta de inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie si nu poate decat sa ne bucure. Inseamna enorm sa stim ca putem avea incredere in clientii nostri si ca masinile noastre se intorc la noi in perfecta stare.
Poti inchiria orice masina iti doresti fara garantie. La Rincars auto, iti oferim masini din clasa economy, din clasa compacta, din clasa sedan, din clasa SUV si bineinteles masini cu 7 locuri. Iar daca ai aceasta preferinta, poti opta pentru o masina automata.
Ce spui? Te-am convins sa alegi inchirieri auto Bucuresti Aeroport Otopeni fara garantie de la Rincars Auto?

Detalii