facebook-pixel

10 pentru oportunitate, 15 pentru fidelitate! Recomandă și câștigă cu Rincars!

De-a lungul timpului clienții mulțumiți au fost cei mai buni promotori. De aceea, am lansat un program de recompensare pentru recomandările făcute.

Recomandă-ne serviciile de rent a car unui prieten, iar acesta va beneficia de o reducere de 10 Euro la momentul închirierii unui automobil. Iar pentru că ne-ai recomandat, tu vei acumula credit de reducere de 15 Euro pe care îl poți folosi prima oară când închiriezi de la noi. 

Atenție! Dacă devii clientul nostru fidel și ne recomanzi, poți acumula până la 600 Euro numai din recomandări!

Cum funcționează acest program?

1. Ne recomanzi unui prieten.

2. Acesta face o rezervare și ne spune că vine din partea ta.

3. Noi vom verifica baza de date, iar dacă ai avut cel puțin o închiriere finalizată, îți atribuim credit de reducere de 15 Euro.

4. Prietenul tău primește 10 Euro reducere, dacă te-am identificat cu cel puțin o închiriere finalizată. 

Ce înseamnă să fii client Rincars?

Să fii client Rincars înseamnă să fi avut cel puțin o închiriere finlizată pe numele tău și să te bucuri de oferte speciale de fiecare dată când te întorci la noi. 

Ce înseamnă să recomanzi Rincars?

Să recomanzi Rincars înseamnă să îți inviți cunoștințele să închirieze mașini de la noi atunci când vin în România. De fiecare dată când o persoană care vine prin recomandarea ta, te vom răsplăti cu un credit de închiriere de 15 Euro pe care îl vei putea folosi prima dată când apelezi la serviciile noastre.

Atenție! Poți acumula până la 600 Euro numai din recomandări.

Ce înseamnă să vii prin recomandare la Rincars?

Să vii prin recomandare la Rincars înseamnă să ai un prieten care ține la tine și ți-a sugerat să închiriezi o mașină de la noi, pentru că are încredere în serviciile noastre.

Tot ce trebuie să faci e să ne spui din partea cui vii. Dacă îl găsim în baza noastră de date ca fiind client, noi îți vom aplica o reducere de 10 Euro, pe lângă celelalte promoții și oferte desfășurate. 

Ce avantaje au Clienții Rincars?

Pe lângă programul de loialitate, clienții Rincars beneficiază mereu de mașini noi la prețuri corecte și transparente. Iar pe lângă ofertele de sezon, ai garantat:

  • taxa de drum inclusă
  • anulare gratuită
  • anvelope de sezon gratuit
  • scaun copil gratuit

Vezi lista de mașini:https://www.rincars.ro/masini.html

 

 

Detalii